[LIVE] Ξεκίνησε η δίκη της χρονιάς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Marvel's-Daredevil---netakiasΣτο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται από σήμερα τα κορυφαία στελέχη της Χρυσής Αυγής καθώς αρχίζει η δίκη της ναζιστικής οργάνωσης που από το 1987 μέχρι σήμερα, απολαμβάνοντας μια ιδιότυπη ασυλία από ένα μέρος της αστυνομίας και της Δικαιοσύνης, τέλεσε πλήθος εγκληματικών ενεργειών σε βάρος πολιτικών της αντιπάλων…

ΕΚΤΑΚΤΟ. ΔΙΕΚΟΠΗ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! (11:20)

Διεκόπη η δίκης της Χρυσής Αυγής για τις 7 Μαϊου γιατι ένας εκ των κατηγορουμένων δεν είχε συνήγορο. Οι κατοικοι της περιοχής έξω από το κτήριο που γίνεται η δίκη διαμαρτυρήθηκαν διαδηλώνοντας κατά της δίκης στο Δήμο Κορυδαλλού καθώς εμποδίζει την ομαλή λειτουργία της πόλης. Οι φοβοι των κατοίκων επαληθευτηκαν καθώς μάρτυρες (φίλοι του  Παύλου Φύσσα) δέχθηκαν επίθεση και κατέληξαν στο νοσοκομείο

Καταγγελίες για ξυλοδαρμό βασικών μαρτύρων (10:48)

DSC_3947[1]

Καταγγελίες για ξυλοδαρμό βασικών μαρτύρων κατηγορίας , τριων φίλω του Παύλου Φύσσα από “αγνωστους”, οι δυο εκ των οποίων βρίσκονται στο νοσοκομεία μετέδωσε το STAR.

Αγρια γιούχα στον ΠΟΤΑΜΙΣΙΟ Νίκο Ορφανό στο Κορυδαλλό! (10:30)

Της Αθανασίας Αγγελοπούλου

Τον βουλευτή του Ποταμιού, Νίκο Ορφανό, προπηλάκισαν πριν από λίγο οι συγκεντρωμένοι έξω από τις φυλακές του Κορυδαλλού, που διαμαρτύρονται ενάντια της Χρυσής Αυγής.

Ο Νίκος Ορφανός που βρίσκεται εκεί ως βουλευτής που εκλέγεται στη συγκεκριμένη περιφέρεια (Β’ Πειραιά), δέχθηκε τη φραστική επίθεση των συγκεντρωμένων, καθώς το κόμμα του είναι φιλομνημονιακό.ad2c194b8b90047eeca95976d92dd147

Τα πρώτα προβλήματα της δικαστικής διαδικασίας (10:11)

Με την έναρξη της δίκης άρχισαν και τα πρώτα προβλήματα καθώς τα μικρόφωνα ήταν κλειστά και ο ήχος δεν έφτανε στην κατάμεστη αίθουσα, με τους δημοσιογράφους να διαμαρτύρονται έντονα «απειλώντας» ότι θα αποχωρήσουν από τη διαδικασία. Λίγο αργότερα το πρόβλημα λύθηκε.

Η αίθουσα είναι κατάμεστη από Έλληνες και ξένους δημοσιογράφους, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα και δικηγόροι των κατηγορουμένων στέκονται όρθιοι.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου (και) ο Γιώργος Ρουπακιάς (10:02)

Ο Γιώργος Ρουπακιάς, κατηγορούμενος ως φυσικός αυτουργός της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, θα βρεθεί για πρώτη φορά πρόσωπο με πρόσωπο με τους γονείς του, οι οποίοι αναμένεται να είναι και οι πρώτοι μάρτυρες κατηγορητηρίου.

Παρούσα και η σύζυγος του Γιώργου Ρουπακιά, Μαργαρίτα Μικελάτου, που κατηγορείται για πλημμέλημα.

Όχι η Δίκη της Χρυσής Αυγής στον Κορυδαλλό! (08:30)

c3392 dhmos korydalloy diki1

Ο Δήμος Για Όλους καλεί τα μέλη του και όλους τους πολίτες του Κορυδαλλού, την Δευτέρα 20 Απριλίου και ώρα 8:30 π.μ, να συμμετέχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού, με αίτημα να μην  διεξαχθεί η  δίκη της Χρυσής Αυγής στον Κορυδαλλό.

Θα πρέπει όλοι μαζί να αποτρέψουμε να συμβεί αυτό το γεγονός  στην πόλη μας.

Άμεση καταδίκη κάθε φασιστικού μορφώματος!

Μακριά η δίκη από τα σχολεία, τα γυμναστήρια, τους παιδικούς σταθμούς της πόλης μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ