Η 5η ΦΑΛΑΓΞ ΤΩΝ “ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ” ΚΑΙ Η ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20150421101402

Όθων Ιακωβίδης

Kατά τεκμήριο (και όπως όλοι ξέρουμε) στην “Κοινοβουλευτική Δημοκρατία”, ο βουλευτής είναι ο εκπρόσωπος της βούλησης/θέλησης του Λαού, την οποία εκφράζει μέσα στο κοινοβούλιο/βουλή, κατά τη λήψη αποφάσεων.
Κατά τεκμήριο, επίσης, το κοινοβούλιο, συνεδριάζει και συσκέπτεται με σκοπό να λαμβάνονται αποφάσεις υπέρ της ευημερίας τού (κατά το Σύνταγμα) κυρίαρχου Λαού, καθώς (πάντοτε, κατά τεκμήριο) αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης των Δημοκρατικών διαδικασιών, στη Δημοκρατία.
Αμ δέ !!!
Όλες οι παραπάνω βασικές παραδοχές που τεκμαίρουν την ύπαρξη της Δημοκρατίας και τη λειτουργία της, είναι (στην Ελλάδα) αποδεδειγμένως κίβδηλες !!!
Αυτή είναι η τεράστια “Μητέρα Απάτη” από την οποία γεννώνται όλες οι άλλες απάτες, που καθίστανται, έτσι, μικρότερης σημασίας, όπως π.χ
η λεηλασία του Δημόσιου πλούτου, με το ψευδές πρόσχημα της αξιοποίησής του,
η παράδοση της Αυτοδιάθεσης της Οικονομίας της Χώρας σε εξωχώριες δυνάμεις (Τρόϊκα/Θεσμοί) με το ψευδές πρόσχημα της σωτηρίας της,
η εξάρτηση της Δικαιοσύνης από την Εκτελεστική Εξουσία/Κυβέρνηση, υπό το ψευδές πρόσχημα της ανεξαρτησίας της,
Η πολυέξοδη εκπαίδευση των νέων γενεών, υπό το πρόσχημα της “Δωρεάν Παιδείας”
κλπ, κλπ…
Αυτή η “Μητέρα Απάτη” είναι τόσο τεράστια που (σύμφωνα με την κατά Γκαίμπελς θεωρία της προπαγάνδας) καθίσταται απίστευτη από την πλειοψηφία της κοινωνίας !!!……..
Όμως, ευτυχώς (για όσους θέλουν να ψάχνουν την Αλήθεια) υπάρχουν χειροπιαστές αποδείξεις !…
Τελευταία απόδειξη της ύπαρξης αυτής της “Μητέρας Απάτης”, αποτελεί η κατηγορία που απηύθυνε προχθές ο βουλευτής Κυριάκος Μητσοτάκης προς την κυβέρνηση, όταν, μέσα στο κοινοβούλιο, ως εκπρόσωπος του κόμματος της ΝΔ, κατηγόρησε τη κυβέρνηση πως το νομοσχέδιο (για τη Δημόσια Διοίκηση) που κατέθεσε προς ψήφιση στη βουλή, αποτελεί, λέει, “μονομερή ενέργεια” εις βάρος των συμφερόντων των “δανειστών” της Χώρας, όπως αυτά διατυπώνονται στα “Μνημόνια” και στα παρεπόμενα τους!!…..
Με αυτή την κατηγορία προς την κυβέρνηση, (σημειώνεται πως οι αμέσως ενδιαφερόμενοι “δανειστές” μας, δεν την επικαλέσθηκαν) ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προαλειφόμενος και για αρχηγός του κόμματος της ΝΔ, πήρε ανοιχτά τη θέση του υπερασπιστή των “δανειστών” και αποκάλυψε ότι:
“Εκπρόσωποι του Λαού” που βρίσκονται μέσα στο κοινοβούλιο, δεν εκφράζουν την θέληση του λαού και δεν υπερασπίζονται τα συμφέροντά του, αλλά νοιάζονται και υπερασπίζονται τα συμφέροντα άλλων δυνάμεων, που μπορεί να είναι ακόμα και αντιπάλων συμφερόντων, όπως είναι σήμερα τα συμφέροντα των “δανειστών”, που η 5ετής εξυπηρέτησή τους έχει οδηγήσει την κοινωνία της Χώρας στη φτωχοποίησή της, στην ακραία δημογραφική συρρίκνωση και αλλοίωσή της, στην απορφάνιση της Χώρας από το πνευματικό/επιστημονικό δυναμικό της που μεταναστεύει κατά χιλιάδες, έχει οδηγήσει άλλες χιλιάδες Έλληνες πολίτες στην αυτοκτονία και πολλαπλάσιες χιλιάδες στο θάνατο από αρρώστιες που εκπορεύονται από την ξαφνική ανέχεια, η οποία προκύπτει από την εξασφάλιση των συμφερόντων των δανειστών εις βάρος των συμφερόντων της Ελληνικής κοινωνίας !!….
Η αποκάλυψη αυτή, δείχνει πως το κοινοβούλιο, δεν αποτελεί χώρο λήψης αποφάσεων, αποκλειστικά υπέρ του κυρίαρχου Λαού, αλλά δύναται να αποτελέσει χώρο λήψης αποφάσεων εις βάρος του Λαού και υπέρ συμφερόντων άλλων !!!…. Αρκεί, μέσα στο κοινοβούλιο της Χώρας να βρίσκεται το κατάλληλο γι’ αυτή την αποστολή, κόμμα ή κομματικό προσωπικό !!!
Δείχνει, επίσης, πως ο “κυρίαρχος Λαός”, υπό το σύστημα αυτό (της “Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας”) είναι ανυπεράσπιστος από επιθέσεις εναντίον του, όταν αυτές εκδηλώνονται από πρόσωπα ή κόμματα που (εντελώς νομότυπα) αποτελούν όργανα άλλων (θεσμικών ή εξωθεσμικών) δυνάμεων!!! Αρκεί να αποσπασθεί η ψήφος των πολιτών, η οποία είναι έρμαιο μίας αδυσώπητης προπαγάνδας, τα εργαλεία της οποίας (Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης) βρίσκονται στα χέρια προσώπων που αποτελούν την κορυφή της οικονομικής Ολιγαρχίας του Τόπου !!…..
Σημειώνεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, (εξαιρουμένου του γιού της αδελφής του Ντόρας, που αρχίζει, τελευταίως, σαν άνθος κι αυτός, ν’ ανοίγει τα πέταλά του στον κήπο των media) είναι ο τελευταίος ανθός μίας εκ των κυρίαρχων (στο πολιτικό πάλκο) οικογενειών της Ελληνικής οικογενειοκρατίας, η ύπαρξη της οποίας (οικογενειοκρατίας) αποτελεί μία από τις ατράνταχτες αποδείξεις της ψευδούς επιγραφής του πολιτεύματος της Χώρας ως “Δημοκρατίας”, καθώς “Δημοκρατία” και “Οικογενειοκρατία” (που είναι η έσχατη συρρίκνωση της Ολιγαρχίας) δεν μπορούν να συνυπάρχουν, καθώς είναι έννοιες εκ διαμέτρου αντίθετες.
Ο ΚΜ, μέσα στην παραζάλη του να κατηγορήσει τους πολιτικούς του αντιπάλους για ανεπάρκεια, με την προαναφερόμενη παρέμβασή του, άφησε και τού ‘πεσε, προχθές, μέσα στη “Βουλή των Ελλήνων” η μάσκα του λαοπρόβλητου βουλευτή, κάτω από την οποία κρύβει το πρόσωπο ενός πεμτοφαλαγγίτη των δυνάμεων που μέχρι χθές ασκούσαν (για λογαριασμό των εξωχώριων δυνάμεων των “δανειστών”) την οικονομική κατοχή στη Χώρα και, φυσικό είναι να θέλουν να επανακτήσουν αυτή τη θέση, την οποία έχασαν μετά τις πρόσφατες εκλογές.
Το θέμα δεν θα ήταν και τόσο σημαντικό, αν ο ΚΜ αποτελούσε ένα μεμονωμένο περιστατικό. Όμως, δεν είναι μόνος σ’ αυτό τον επαίσχυντο ρόλο.
Είναι μαζί του όλος αυτός ο κομματικός συρφετός που, αφού προηγουμένως βούλιαξε την Ελλάδα στα χρέη προκειμένου να ευημερεί το κόμμα (και δεν αναφέρομαι μόνο στη ΝΔ) στη συνέχεια παρέδωσε τη διαχείριση της ρημαγμένης Εθνικής Οικονομίας στα χέρια της Διεθνούς Ολιγαρχίας του Χρήματος (Διεθνές Τραπεζικό Σύστημα) η οποία, με ένα μεγαλοφυές σχέδιο, έσωσε τον εαυτό της από το πλήγμα τής μη πληρωμής των δανείων προς αυτήν, μεταβιβάζοντας στις πλάτες και των Ευρωπαϊκών Λαών του Ευρώ) το Χρέος, που δεν είναι χρέος της Ελλάδας (δηλαδή της κοινωνίας της) αλλά είναι χρέος της Ελληνικής (πολιτικής και οικονομικής) Ολιγαρχίας, καθώς μόνον αυτή ωφελήθηκε από τις ατέλειωτες ροές του, που εκτράπηκαν προς εξωχώριες Τράπεζες, στο όνομα
των μελών αυτής της Ολιγαρχίας….
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αποκάλυψε, έτσι, κατά πανηγυρικό τρόπο, την ύπαρξη της 5ης Φάλαγγας των “δανειστών”, η κουκούλα (και το κάστρο) της οποίας είναι το κομματοκρατούμενο κοινοβούλιο !!!
Η διακυβέρνηση της Χώρας που, μετά τις τελευταίες εκλογές, έχει ανατεθεί στο ΣΥΡΙΖΑ (μαζί με τους ΑΝ.ΕΛ) βρίσκεται σε ένα εξαιρετικά ευαίσθητο σημείο, μέσα σε ένα (ήδη μεταλλασσόμενο και ως εκ τούτου ασταθές) διεθνές περιβάλλον.
Τα στοιχεία αυτά, απαιτούν τον ύψιστο βαθμό περιφρούρησης των ενεργειών μίας πραγματικά πατριωτικής κυβέρνησης (όπως δείχνει ότι θέλει να είναι η παρούσα συγκυβέρνηση) από εγκάθετους δολιοφθορείς των δυνάμεων που μέχρι χθές ασκούσαν (και επιδιώκουν να συνεχίσουν να ασκούν) οικονομική κατοχή της Χώρας, έχοντας μετατρέψει (με την νομοθέτηση καθ’ υπαγόρευση των “δανειστών”) τη “Βουλή των Ελλήνων” σε “Βουλή των κατοχικών δυνάμεων” ….
Η 5η Φάλαγξ των “δανειστών/πατρώνων”, μετά την παταγώδη αυτή αποκάλυψή της, πρέπει να απομονωθεί, να αφοπλιστεί (από τον βαρύ οπλισμό της που είναι το βαρύ πυροβολικό των ΜΜΕ) και (με άψογες δημοκρατικές διαδικασίες) να εξαφανισθεί, “άπαξ και δια παντός”!
Αυτό, είναι ιστορική αναγκαιότητα, για να μπορέσει η Ελλάδα να σηκώσει το ανάστημά της, που είναι, πράγματι, πολύ μεγάλο, διότι, ΕΛΛΑΔΑ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, είναι έννοιες απόλυτα συνυφασμένες και αλληλοτροφοδοτούμενες.
Αυτό το “εκ βάθρων” ξήλωμα του βαθέος κράτους των πεμπτοφαλαγγιτών, γίνεται μόνον με έναν τρόπο: Με την οργάνωση Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης Λαϊκής βάσης, που είναι η μόνη που μπορεί να δώσει στον Τόπο (και όχι μόνο) μία πραγματικά Δημοκρατική Πολιτεία.
Μία πραγματική Δημοκρατία (αποκαλείται και “άμεση”) που τόσο την έχει ανάγκη η σύγχρονη ανθρώπινη κοινωνία που καταδυναστεύεται και βασανίζεται σε όλα τα επίπεδα ζωής της από την παγκόσμια επίθεση του Ολοκληρωτισμού που επιδιώκει να επιβάλλει, μέ όλα τα μέσα (και κυρίως με το ευαγγέλιο τού απύθμενου καταναλωτισμού) η “Διεθνής του Χρήματος”.
Ο ΣΥΡΙΖΑ καλείται (από την Ιστορία) να αποδείξει πως αποτελεί τη συνισταμένη των μεγάλων και αγνών λαϊκών δυνάμεων που αποζητούν ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ – ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ – ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.
Για την ώρα, δείχνει πως υπάρχει μέσα του η σπίθα της πραγματοποίησης αυτού του θεμελιακού τρίπτυχου, επάνω στο οποίο μπορεί να στηθεί το όποιο Δημοκρατικό όραμα, θέλουμε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ