Αγνοείται ακόμα το 4χρονο κοριτσάκι που χάθηκε στην Ομόνοια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

190_anny

Πανευρωπαϊκό Amber Alert έχει ηχήσει για το 4χρονο κοριτσάκι που εξαφανίστηκε στις 21 Απριλίου στο κέντρο της Αθήνας. Προβληματισμό προκαλούν στους ειδικούς οι καταθέσεις της μητέρας της.

Την εξαφάνιση της 4χρονης Άννυ Μπορίσοβα, κατήγγειλε η βουλγαρικής υπηκοότητας μητέρα της στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας. Από τότε έχει ξεκινήσει η έρευνα προς πάσα κατεύθυνση.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η μητέρα, η ίδια είχε παραδώσει το παιδί της σε μια φίλη της και συμπατριώτισσά της, επειδή ήθελε να πάει για λίγες μέρες στη Βουλγαρία.

Όταν επέστρεψε, η φίλη τής δήλωσε ότι έβγαλε βόλτα το παιδί και το… έχασε!

Μάλιστα, ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί στις Αρχές το γεγονός ότι η μητέρα δεν γνωρίζει παρά το μικρό όνομα της φίλης στην οποία εμπιστεύτηκε το 4χρονο κοριτσάκι της.

Η αγωνία είναι μεγάλη, καθώς ιδιαίτεροι λόγοι καθιστούν αναγκαία την άμεση εύρεσή της. Ήδη έχει δοθεί στη δημοσιότητα η φωτογραφία της που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, ενώ σποτ παρουσιάζονται στην τηλεόραση.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με ”Το Χαμόγελο του Παιδιού” όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην ευρωπαϊκή γραμμή για τις εξαφανίσεις 116000, καθώς και σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας. Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε παρακαλείται να καλέσει σε οποιοδήποτε αστυνομικό τμήμα ή στην ευρωπαϊκή γραμμή για τα εξαφανισμένα παιδιά, 116000.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ