Η μόνη ελπίδα της ανθρωπότητας δεν είναι η παγκοσμιοποίηση, αλλά ο Ελληνισμός!

wpid 20150505104229

Ξένοι Ακαδημαϊκοί

Τρεις ξένοι ακαδημαϊκοί μας θυμίζουν όσα έχουμε ξεχάσει η μάλλον καλύτερα όσο προσπαθούν κάποιοι να μα αναγκάσουν να ξεχάσουμε: Το μεγαλείο του Ελληνισμού! Σύμφωνα με τους Simone Le Baron (Γαλλίδα) καθηγήτρια γαλλικών, γλωσσολόγος, συγγραφέας, Arsam Momeni (Ιρανός) διδάκτωρ Αρχιτεκτονικής, συγγραφέας και Sam Chekwas (Νιγηριανός) οδοντίατρος, εκδότης και συγγραφέας, η λύση στα προβλήματα μας δεν είναι η παγκοσμιοποίηση, που με νύχια κι με δόντια προσπαθούν να επιβάλλουν οι παγκοσμιοποιητές της Δύσης, αλλά ο Ελληνισμός!

Οι φιλέλληνες ακαδημαϊκοί καταγγέλλουν το σκοταδιστικό πολυπολιτισμικό τη Νέας Τάξης Πραγμάτων και τους ανθέλληνες πολιτικούς που επιδιώκουν να τον επιβάλλουν, δημιουργώντας μια ράτσα χωρίς ρίζες και ιστορία για να σβήσουν την Ελλάδα, ενώ παράλληλα προσπαθούν να μας πείσουν να αγαπήσουμε τις ρίζες μας και να γίνουμε εφαλτήριο παγκόσμιας ανατροπής σε συνεργασία με τους απανταχού φιλέλληνες του πλανήτη.

Ο Ελληνισμός είναι το αντίβαρο στην ανελευθερία . Και άλλες φορές προσπάθησαν να τον σβήσουν και σε όλες απέτυχαν. Και να είστε σίγουροι , ότι άσχετα με τον ρου των γεγονότων, οι απανταχού Έλληνες όχι απλά θα ξαναδώσουν τα φώτα, αλλά και θα τα αλλάξουν σε αυτούς που ταλανίζουν την οικουμένη. Αυτό ακόμα κα αν γελάσετε , κρατήστε το κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού σας … τονίζουν χαρακτηριστικά , συγκινώντας το πολυπληθές ακροατήριο.

Μάλιστα όπως δηλώνει ο Ιρανός καθηγητής, δεν προτείνουν τον Ελληνισμό χάριν κάποιων Ελλήνων φίλων, αλλά γιατί αποτελεί το οξυγόνο της ανθρωπότητας , ενώ ο ομογενής Σαμ Τσέκουας μιλάει για την Ελλάδα εκτός Ελλάδας, με απούσα την Ελλάδα…

Πόσο λυπηρό πάντως, μόνο οι ξένοι να μιλάνε έτσι για την πατρίδα μας…

Β.Τ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ