23/04/2021

Λουκέτο στο «Πεντελικόν». Η ιδιοκτησία το πούλησε και πέταξε τους εργαζόμενους

pentelikon«Λουκέτο» βάζει το  ιστορικό ξενοδοχείο «Πεντελικόν», στην Κηφισιά καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, πελάτες και προσωπικό ειδοποιήθηκαν σήμερα να εγκαταλείψουν τα δωμάτια και τα πόστα τους.

Το ακίνητο έχει πωληθεί από τους μέχρι σήμερα ιδιοκτήτες του, ενώ η επιχείρηση «Πεντελικόν» εξακολουθεί να ανήκει στους παλαιούς μετόχους.

Φυσικά οι εργαζόμενοι εμεινα στον δρόμο, οι μέχρι στιγμής πληροφορίες είναι ότι έμειναν απλήρωτοι και ο εκπρόσωπος των ξενοδοχοϋπαλλήων ανέφερε σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό, ότι υπήρχε πολιτική κάλυψη στην στην ιδιοκτησία από προηγούμενες κυβερνήσεις, που καθιστά το θεμα άκρως πολιτικό

Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει:

Η εταιρία ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΒΑΡΔΗ Α.Ε. και το «ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟN» μετά από μια πολυετή και επιτυχημένη πορεία συνεχούς και συνεπούς προσήλωσης στην υψηλών προδιαγραφών εξυπηρέτηση, θα ήθελε καταρχάς να σας ευχαριστήσει για την προτίμησή σας αλλά και για την εμπιστοσύνη σας.

Με αυτό σαν γνώμονα, η Διοίκηση της εταιρίας θα ήθελε να σας ενημερώσει σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις και την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Από τα μέσα Μαΐου ο νέος ιδιοκτήτης των εγκαταστάσεων είναι ο κος Δουζόγλου.

Η Διοίκηση της εταιρίας από την πρώτη στιγμή ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τον νέο ιδιοκτήτη ώστε να επιτευχθεί μία ομαλή μετάβαση από την προηγούμενη ιδιοκτησία στην νέα, και με μοναδικό στόχο την συνεχή, αδιάλειπτη και συνεπέστατη λειτουργία του ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟN.

Παρά τις άοκνες προσπάθειες της Διοίκησης, οι προσπάθειες αυτές δεν απέδωσαν και η σημερινή αιφνίδια απόφαση του νέου ιδιοκτήτη ήταν το εμβληματικό και ιστορικό ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟN να διακόψει οριστικά την λειτουργία του την Δευτέρα 25 Μαΐου 2015 στις 12μ.μ., όπως και έγινε.

Το σύνολο των πελατών που διέμεναν στο Ξενοδοχείο ενημερώθηκε σχετικά και ήδη έχει αποχωρήσει.

Η Διοίκηση της εταιρίας εργάζεται ήδη με σκοπό την άμεση και πλήρη μεταφορά των λειτουργιών της εκτός των εγκαταστάσεων της Κηφισιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ