Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ, ΣΦΥΡΙΖΟΥΜΕ ΑΔ ΙΑΦΟΡΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από την Σοφία

ΚΙ ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΗ ΔΙΟΓΚΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 2009, Η ας πούμε ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΑΑΦΟΡΑ…
https://olympiada.files.wordpress.com/2015/05/wpid-20150526082459.jpg?w=365&h=465
Αν έβγαινε όμως βίντεο με τον Σαμαρά να διαπράττει πχ φόνο, θα είχαμε αυτεπάγγελτη αστραπιαία κινητοποίηση της "δικαιοσύνης"! Όχι εναντίον του Σαμαρά, βέβαια. Εναντίον αυτού που θα είχε αποκαλύψει το έγκλημα κι εναντίον αυτού που θα είχε τολμήσει να το γνωστοποιήσει στον ελληνικό λαό, ο οποίος, γενικώς, δεν χρειάζεται να γνωρίζει και πολλά -πολλά! Δουλειά του είναι να απιθώνει την ψήφο, ώστε να δικαιολογεί τα αποτελέσματα των εκλογών που του έχουν ανακοινωθεί από τις "δημοσκοπήσεις"!

Ποιο κοπάδι προβάτων, άλλωστε, ξέρει τι κάνει ο τσοπάνος;

Οι φλουροί της "δημοκρατίας" δεν αστειεύονται με κάτι τέτοια. Με άλλα πάλι, σαν τα εγκλήματα που έφεραν την χώρα βορά των τοκογλύφων, είναι τρυφερές μανουλίτσες…. Παιδιά είναι… παίζουν βρε, θα τα μαλώσουμε τρυφερά αργότερα!

Οι πολιτικοί που διαπράττουν εγκλήματα εναντίον της χώρας και του λαού της δεν είναι μόνοι τους! Έχουν τον κύκλο προστασίας τους. Που τους προστατεύει από κάθε συνέπεια κι από κάθε ενόχληση για ό,τι κι αν έχουν διαπράξει ή συνεχίζουν να διαπράττουν, ώστε να συνεχίζουν προκλητικοί, ατιμώρητοι και ανέμελοι, ενώ ταυτοχρόνως εκβιάζουν, εμπαίζουν και πουλάνε σαν δούλους την χώρα και τον λαό της.

Οι πολιτικοί δεν δικάζονται για τίποτα κι αν ποτέ κατά λάθος γίνει κάτι τέτοιο…. η περίπτωση Παπακωνσταντίνου τα λέει ΟΛΑ!!!!

Αλλοίμονο όμως αν τους πέσει κανάς κακομοίρης που δεν έχει πληρώσει τα τοκογλυφόσημα, κάποιος "κλητήρας" υπουργείου ή κανένας που έκανε να νοιώσουν άβολα για την καριέρα τους οι προστάτες του Γεωργίου ή τα συμφέροντα των έξωθεν εντολέων τους! Εκεί οι τρυφερές "μανουλίτσες" των Παπακωνσταντίνων θα εξαντλήσουν την αυστηρότητά τους και θα μετατραπούν σε δημίους για χάρη των "παιδιών"!

Φιλάκια, λοιπόν, στον αφέντη Γεωργίου από το ΔΝΤ. Που διορίστηκε από τον Παπανδρέου ως αρχιμάγειρας των ελληνικών στατιστικών στοιχείων και παραμένει ακλόνητος στον θρόνο της ΕΛΣΤΑΤ και ελεύθερος, σαν τον Παπανδρέου, εδώ και τέσσερεις κυβερνήσεις!!!!

…Ή μήπως τελικά δεν είναι τέσσερεις αλλά μία, με άλλα ονόματα και άλλες συσκευασίες;;;…

Τα έχει πει η Ζωή Γεωργαντά αλλά στου, επιτήδειου και κατά παραγγελίαν, κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα Ζωή μου, γιατί αυτός που δεν θέλει να ζυμώσει, χίλια χρόνια θα κοσκινίζει τις καταθέσεις σου, τις καταγγελίες σου και τα αποδεικτικά στοιχεία που θα προσκομίζεις και μετά θα τα ξεχάσει… στα συρτάρια, στο αμάξι, στα σκουπίδια… Σαν τις μηνύσεις για εσχάτη προδοσία!
Καταλαβαίνετε γιατί κάνουν ό,τι θέλουν στην Ελλάδα οι διεθνείς τοκογλύφοι κι εγκληματίες; Γιατί τους κρατάνε ανοιχτή την πόρτα οι προδότες κι οι βοηθοί τους!

http://www.thecomicage.com/wp-content/uploads/2013/09/ABandOfOrcs.jpg

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ