Γεωργαντά και Λογοθέτης αποκαλύπτουν τις μεθοδεύσεις του μαύρου μετώπου!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20150526021348

Οι εγχώριες δυνάμεις που πολεμάνε την νέα συγκυβέρνηση έκαναν το θαύμα τους πάλι!

Ζωή Γεωργαντά και Νίκος Λογοθέτης

Η ασυγκράτητη κακία και το μίσος των εγχώριων Μνημονιακών Δυνάμεων για την απώλεια της εξουσίας από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχουν φθάσει στο απόγειό τους. Διαβάζαμε χθες σε, όπως νομίζαμε, έγκριτο ηλεκτρονικό ιστολόγιο το εξής κείμενο που μας άφησε άναυδους:
Είναι αστείο να πιστέψει κάποιος πως η Ευρωζώνη θα εκβιαστεί από μια παρέα ξεχασμένων από την ιστορία σταλινικών και άλλων περιθωριακών που μια αναταραχή τους έφερε στην εξουσία, σε μια μικρή και αδύναμη χώρα και θα υποκύψει στις οικονομικές «βασκανίες» του κ. Βαρουφάκη ή τις σοβιετικές «μαγγανείες» του κ. Λαφαζάνη… (capital.gr – Κώστας Στούπας, Το τέλος της ελληνικής ελεύθερης πτώσης…)
Δεν περνάει μέρα χωρίς κάποιο «θαύμα». Σήμερα παραλάβαμε, ως πολιτικώς ενάγοντες και διάδικοι που έχουμε έννομο συμφέρον, το Πόρισμα του κ. Εισαγγελέα Εφετών, κ. Αντωνίου Λιόγα, ο οποίος υιοθετεί το περυσινό Πόρισμα του κ. Αντεισαγγελέα Εφετών, κ. Ιωάννη Κούτρα, ο οποίος (κ. Ι. Κούτρας) ευθυγραμμίστηκε πέρυσι με την Πειθαρχικώς Διωχθείσα Ανακρίτρια, κ. Έλενα Πεδιαδίτη, η οποία προσπάθησε να θέσει την Δικογραφία της αλλοίωσης των στοιχείων του δημοσίου χρέους και ελλείμματος του 2009 στο αρχείο και να ακυρώσει με σαθρά επιχειρήματα το Πόρισμα του Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος κ. Γ. Πεπόνη. Σημειώνουμε ότι η κ. Έλενα Πεδιαδίτη, έχει ήδη διωχθεί πειθαρχικά για την παράτυπη ανακριτική διδικασία που ακολούθησε, και όπως γνωρίζουμε, είναι υπό δικαστική διερεύνηση και για το έγκλημα της υπεξαγωγής εγγράφων.
Τονίζουμε ότι το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών απέρριψε πέρυσι την Πρόταση του κ. Ι. Κούτρα με το Βούλευμά του 1212/2014, για την οποία μάλιστα απόρριψη ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ αναστατώθηκε μέχρι σημείου εξύβρισης της Ελληνικής Δικαιοσύνης και η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας χαρακτήρισε την πράξη του αυτή ως «θεσμική εκτροπή». Και έρχεται ο Εισαγγελέας Εφετών, κ. Αντώνιος Λιόγας, και επαναφέρει την Πρόταση Κούτρα!
Διερωτώμεθα αν ο κ. Εισαγγελέας διάβασε την Δικογραφία. Μήπως την «ξεπέταξε»? Μπορεί βέβαια να ήταν επιφορτισμένος και με πολλές άλλες Δικογραφίες, αλλά αυτό δικαιολογεί το πιθανό «ξεπέταγμα»?
Με την Πρότασή του ο Εισαγγελέας Εφετών, κ. Α. Λιόγας, μας λέει ουσιαστικά το εξής: Κυρίες και Κύριοι, νόμιμα ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ παραβίασε τον στατιστικό νόμο 3832/2010 με το να μην καλεί τις απαιτούμενες από τον νόμο συνεδριάσεις του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ, νόμιμα παραβίασε το Ενωσιακό Δίκαιο και τα περισσότερα κριτήρια του Ευρωπαϊκού Συστήματος Εθνικών Λογαριασμών για τον υπολογισμό του δημοσίου χρέους και ελλείμματος του 2009, νόμιμα εψεύσθη για μια σειρά ζητημάτων, νόμιμα συνδιαλέγετο με το ΔΝΤ και την Eurostat (Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία) πίσω από την πλάτη του θεσμικά κατοχυρωμένου Συλλογικού Οργάνου, δηλαδή του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ, νόμιμα κατήργησε την ανεξαρτησία της ΕΛΣΤΑΤ, νόμιμα…, νόμιμα…, νόμιμα λειτούργησε παράνομα και ψευδώς. Αφήστε τον λοιπόν να συνεχίσει το όπως φαίνεται έξωθεν καθοδηγούμενο (καταστρεπτικό) έργο του και μην τον αγγίζετε καθόσον έχουμε και μια διαπραγμάτευση που λαμβάνει χώρα με τους «Θεσμούς», κοινώς Τρόικα, οι οποίοι δεν επιθυμούν να τον ενοχλούμε για τέτοια ήσσονος σημασίας μικρο-θέματα!
Επιτρέψτε μας όμως, με επικείμενο άρθρο, να υπενθυμίσουμε το ανυπόστατο του περυσινού Πορίσματος του κ. Κούτρα, κάτι που προφανώς ήταν ξεκάθαρο για το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών που απέρριψε το Πόρισμα αυτό που τώρα «ξανα-εμφανίζεται»!
Τί τελικά θέλουμε;
να μείνει η σκιά αυτή της αλλοίωσης του ελλείμματος 2009
χωρίς διαλεύκανση από το Δικαστικό Ακροατήριο;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ