Νίκος Κοτζιάς: Δεν κλείνει το προξενείο στην Κορυτσά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20150527014714

Το Υπουργείο Εξωτερικών, απαντώντας στην ερώτηση του Βουλευτή Αχαϊας και Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ.Νίκου Νικολόπουλου, για την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και σειρά δημοσιευμάτων, περί φημολογούμενου κλεισίματος του Ελληνικού Προξενείου στην Κορυτσά, διαβεβαίωσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ότι δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.
Ο Υπουργός Εξωτερικών κ.Νίκος Κοτζιάς, απέδωσε την περαιτέρω παραμονή του υπηρετούντος εκεί Προξένου σε καθαρά υπηρεσιακούς λόγους.
Η Συντονιστική Επιτροπή ΑΝΕΛ Ιωαννίνων, εκφράζει την ικανοποίησή της, για τη θετική έκβαση της υπόθεσης, που προκαλεί μεγάλη ανακούφιση στους Έλληνες Βορειοηπειρώτες, που επιθυμούν την παραμονή του Προξενείου στην Κορυτσά. Επίσης, ευχαριστεί το Βουλευτή μας κ.Νίκο Νικολόπουλο, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας, που εξασφάλισε την οριστική λύση στο φλέγον αυτό θέμα.
Το θέμα ως γνωστόν είχε αναδείξει με δελτίο τύπου ο Εθνικός Σύλλογος Βόρειος Ήπειρος 1914, ενημερώνοντας τόσο τα ΜΜΕ όσο και τον ελληνικό πολιτικό κόσμο.
Σε ερωτήσεις προς τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών για το ζήτημα που προέκυψε, το οποίο δεν βασιζόταν σε φήμες, προχώρησαν ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Ηλίας Παναγιώταρος και ο Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Νίκος Νικολόπουλος.
ΠΗΓΗ ellogosar.blogspot.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ