Η Ζωή αμφισβήτησε την εγκυρότητα του εξωδικαστικού συμβιβασμού με την Siemens. Μούγκα η Διαπλοκή!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ζωηΤόση λύσσα? Καλό σημάδι… 

Η Πρόεδρος της Βουλής αμφισβήτησε την εγκυρότητα του εξωδικαστικού συμβιβασμού με τη Siemens, κατά την συνεδρίαση της Επιτροπή θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. 

«Η πραγματικότητα είναι ότι ουδέποτε εγκύρως καταρτίστηκε η σύμβαση, με την οποία χαρίστηκαν οι αξιώσεις του ελληνικού δημοσίου», είπε η κ. Κωνσταντοπούλου, η οποία αποτίμησε θετικά το ενδεχόμενο να κληθεί αυτοτελώς η Siemens για εξέταση από την Επιτροπή θεσμών και Διαφάνειας.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου πρόσθεσε, ότι η Επιτροπή θα μπορεί να εξετάσει τους όρους «του φερόμενου ως εξώδικου συμβιβασμού». «Είναι εξόχως προβληματικό να αισθάνεται και να αντιλαμβάνεται μια θεσμική επιτροπή της Βουλής ότι η Siemens και η όποια Siemens και η κάθε Siemens, απολαμβάνει ιδιότυπης ή ιδιώνυμης ασυλίας, είναι όμως στην ευθύνη μας και στην αρμοδιότητα μας να μην επιτρέψουμε αυτή η ασυλία τελικά να γίνει ατιμωρησία, διάβρωση και άλωση και του πολιτικού συστήματος», συμπλήρωσε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Εσείς να ασχολείστε με το τι φοράει, πως φέρεται κι αν είναι χοντρή, ανέραστη ή είρων… Εμείς βλέπομε ότι ενδιαφέρεται για το δημόσιο συμφέρον και όσο ενδιαφέρεται γι’ αυτό, όλα αυτά που λέτε, θα σας τα συγχωρούμε…

Alexandros Raskolnick

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ