7/05/2021

Η Ζωή αμφισβήτησε την εγκυρότητα του εξωδικαστικού συμβιβασμού με την Siemens. Μούγκα η Διαπλοκή!

ζωηΤόση λύσσα? Καλό σημάδι… 

Η Πρόεδρος της Βουλής αμφισβήτησε την εγκυρότητα του εξωδικαστικού συμβιβασμού με τη Siemens, κατά την συνεδρίαση της Επιτροπή θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. 

«Η πραγματικότητα είναι ότι ουδέποτε εγκύρως καταρτίστηκε η σύμβαση, με την οποία χαρίστηκαν οι αξιώσεις του ελληνικού δημοσίου», είπε η κ. Κωνσταντοπούλου, η οποία αποτίμησε θετικά το ενδεχόμενο να κληθεί αυτοτελώς η Siemens για εξέταση από την Επιτροπή θεσμών και Διαφάνειας.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου πρόσθεσε, ότι η Επιτροπή θα μπορεί να εξετάσει τους όρους «του φερόμενου ως εξώδικου συμβιβασμού». «Είναι εξόχως προβληματικό να αισθάνεται και να αντιλαμβάνεται μια θεσμική επιτροπή της Βουλής ότι η Siemens και η όποια Siemens και η κάθε Siemens, απολαμβάνει ιδιότυπης ή ιδιώνυμης ασυλίας, είναι όμως στην ευθύνη μας και στην αρμοδιότητα μας να μην επιτρέψουμε αυτή η ασυλία τελικά να γίνει ατιμωρησία, διάβρωση και άλωση και του πολιτικού συστήματος», συμπλήρωσε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Εσείς να ασχολείστε με το τι φοράει, πως φέρεται κι αν είναι χοντρή, ανέραστη ή είρων… Εμείς βλέπομε ότι ενδιαφέρεται για το δημόσιο συμφέρον και όσο ενδιαφέρεται γι’ αυτό, όλα αυτά που λέτε, θα σας τα συγχωρούμε…

Alexandros Raskolnick

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ