Aυτός ο κουκουλοφόρος είναι ο αρχηγός της αλ Νούσρα που θέλει να ρίξει τον Ασαντ…..

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

asant«H πτώση του καθεστώτος του Bachar el-Assad πλησιάζει» και αυτή της Hezbollah θ΄ακολουθήσει διαβεβαίωσε χθες ο εμίρης αρχιτρομοκράτης του Μετώπου της Νίκης της Jabhat al-Nosra που είναι το παρακλάδι της  al –Qaëda στη Συρία ο  Abou Mohammad al-Joulani, σε συνέντευξη αποκλειστική στο καταριανό κανάλι της al-Jazeera.

Ο αλκαιντίτης αρχιτρομοκράτης που σημειωτέον βγήκε με καλυμμένο το πρόσωπο ως αυθεντικός υπερτρομοκράτης χρησιμοποιεί για τη συριακή διοίκηση την ίδια ορολόγια (καθεστώς) που χρησιμοποιούν τα διεθνή  mainstream οι ΗΠΑ η Γαλλία η Τουρκία και οι χώρες του Κόλπου όπως η Σαουδικής Αραβίας.Ταύτιση απόψεων.Caqihqchuohuqcohuo

Εμφανίστηκε με πλάτη στο φακό και καλλυμμένο το πρόσωπο σε εκπομπή του Ahmad Mansour την Bila Houdoud.Σημειωτέον ότι και ο παρουσιαστής κατά τη συνέντευξη ήταν ανυπόδητος.Το απόλυτο κιτς.

11111142_10207106926500873_1903061192976038387_n

Αλαουίτες

« Σήμερα η μάχη μετατοπίζεται προς τις περιοχές των αλαουιτών που ως τώρα ήταν σε σχετική ασφάλεια» τόνισε ο  al-Joulani.Κάλεσε μάλιστα τους αλαουίτες να αρνηθούν  τη διοίκηση Άσαντ η οποία σύμφωνα με τον αλκαιντίτη αρχιτρομοκράτη διέπραξε σφαγές κατά των σουνιτών. Eπιχειρεί απεγνωσμένα για μια ακόμη φορά να διεθνοποιήσει τη διαμάχη επικεντρώνοντάς την στο θρησκευτικό στοιχείο γιατί δεν επαρκούν οι ανυπόστατοι εξεγερμένοι σύριοι σουνίτες αφού κατά πλειοψηφία και ενεργά δραστηριοποιούνται υπέρ του κράτους τους.Οι σουνίτες είναι 75% στη Συρία.Αν δεν στήριζαν Άσνατ θα είχε πέσει από την επομένη.Για τους αλαουίτες λέει: « Αν απορρίψουν τον Assad, αν δεν μας πολεμούν κι αν επανέλθουν στο ισλάμ τότε θα τους θεωρήσουμε αδέρφια  μας (…)ακόμη κι αν σκότωσαν 1000 άνδρες μας» υποσχέθηκε.Πρόσθεσε ότι οι αλαουίτες συνειδητοποίησαν ότι το καθεστώς δεν μπορεί να τους υπερασπιστεί ». « Η μάχη δεν θα τελειώσει στην Qardaha (συριακή παραθαλάσσια πόλη κοντά στη Λαττάκεια) αλλά στη Δαμασκό.

»Capsisihhishoishis

Χριστιανοί

Αναφορικά με τους χριστιανούς ο αρχηγός των ισλαμιστών τρομοκρατών που ευθύνονται για σταυρώσεις, μαζικούς χιλιάδες αποκεφαλισμούς,απαγωγές,βιασμούς,λεηλασία,βομβαρδισμούς πόλεων,δολοφονία και βασανιστήρια αιχμαλώτων και ομήρων,διεξαγωγή τζιχάντ ως εισβολείς καταπατώντας την εδαφική ακεραιότητα κυρίαρχου κράτους κ.α είπε οότι σύμφωνα με τη  charia, « απολαμβάνουν ένας στάτους ιδιαίτερο στο ισλάμ. ». « Δεν τους πολεμάμε αλλά οφείλουν να πληρώνουν dîme (fedya στα αραβικά ) » ανα η σαρία εφαρμόζεται στις περιοχές που ζουν.Caqsuqsuhuhuqs

Δεν τους πολεμούν μεγαλύτερο ψέμα από αυτό δεν υπάρχει.Απαγωγή εξαφάνιση και πολυτεμαχισμός των 2 δεσποτάδων Χαλεπίου,απαγωγή μοναχών δολοφονίες και απαγωγές κληρικών κατστροφή μονών και ανατίναξη ναών συντριβή και κατεδάφιση σταρυρών και εικόνων καταπάτηση ιστορικών μνημείων όπως στην Μααλούλα και στη Μονη του Αγ Συμεών του Στυλίτη που μετατράπηκε σε σταρτόπεδο εκπαίδευσης τζιχαντιστριών.Ομαδικές σφαγές και γενοκτονία εθνοκάθαρση με σεκταριστικά ομολογικά κριτήρια όπως στην πόλη Σαντάτ.Βίαιοι εξισλαμισμοί κλπ.

Νοσοκομείο της Jisr al-Choughour

Ερωτώμενος για τη μάχη του νοσοκομείου της Jisr al-Choughour, ο θηριώδης και αιμοχαρής διεστραμμένος αρχηγός της al-Nosra ισχυρίστηκε ότι όσοι στρατιώτες παραδόθηκαν επέστρεψαν στις οικογένειές τους παρά τα όσα διατείνεται η παραπλανητική προπαγάνδα του κράτους.Αδιάψεσυτοι μάρτυρες τα βίντεο κια οι φωτογραφίες που τα διαδικτυακά μέσα της αλ Νούσρα διακίνησαν που δείχνουν την ηρωική έξοδο εκατοντάδων στρατιωτών και τα πολυβόλα από τους παρακείμενους λόφους που τους ρίχνουν στο ψαχνό. Αμέτρητα βίντεο διέρρευσαν που δείχνουν τους τρομοκράτες της αλ Νούσρα που σημειωτεόν είναι μια οργάνωση που αποτελείται στην συντριπτική τους πλειοψηφία από ξένους μουτζαχεντίν από όλον τον κόσμο να καταδιώκουν και να σκοτώνουν στρατιώτες που είχαν ξεφύγει από το νοσοκομείο, να πιάνουν αιχμαλώτους τουλάχιστον 3  να τους εξαφανίζουν να τους ταπεινώνουν να τους βασανίζουν.Η προπαγάνδα είναι οι φθηνοί ισχυρισμοί του για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις της ήττας του που περισσότεροι από 100 στρατιώτες έσπασαν την πολιορκία και σώζοντας ως και γυναικόπαιδα μετέβησαν σε ασφαλείς τόπους.

Έδωσε άλλοθι στη Δύση λέγοντας ότι αυτή «θέλει να διατηρήσει τον Assad στην εξουσία κια θέλει η χώρα να παραμείνει να κυβερνιέται από μια μειονότητα». « Έχουμε αποδείξεις για τη συνεργασία των ΗΠΑ με το συριακό κράτος για τον βομβαρδισμό περιοχών» ισχυρίστηκε.

Διαπλοκή με ξένες μυστικές υπηρεσίες χρηματοδότηση από τρίτες χώρες 

Αρνήθηκε τις κατηγορίες που του προσάπτονται ότι χρηματοδοτείται από πολλές χώρες όπως Κατάρ και Τουρκία και αρνήθηκε επαφές με μυστικές υπηρεσίες τρίτων χωρών.Η τουρκία ήδη ταλανίζεται από τος κάνδαλο των αποκαλύψεων σχετικά με την διεχέτευση από καμιόνια της ΜΙΤ οπλισμού πυρομαχικών σε αυτούς που πολεμούν το συριακό κρλάτος και η τουρκική κυβέρνης έστησε σειρά από δίκες και έχει σιδεροδέσμιους εισαγγελείς,αστυνομικούς προισταμένους και στρατιωτικούς που αποκάλυψαν την ανάμειξη των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών στο συριακό. Καθημερινά συλλαμβάνονται τούρκοι πράκτορες στη Συρία και σκοτώνονται επίσης.Οι τούρκοι σχημάτισαν την οργάνωση Σουλτάνος Μουράτ που είναι υπό τη σκέπη της αλ Νούσρα στη Συρία…κ.α

Ο τελικός σκοπός της al-Nosra όπως είπε ο χωρίς πρόσωπο αρχηγός της ο Abou Mohammad al-Joulani είναι «παραμένει η πτώση του καθεστώτος και των συμμάχων του» OLJ28/05/2015

dimpenews

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ