Ο άθλιος εκβιασμός Αυγενάκη στον Βαρουφάκη για τα αεροδρόμια!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΓΕΝΑΚΗΣΟ Αυγενάκης ρώτησε σήμερα τον Βαρουφάκη για την πρόθεση της κυβέρνησης σχετικά με την “αποκρατικοποίηση” των περιφερειακών αεροδρομίων στην …κρατική γερμανική εταιρεία!

Η ερώτηση άρχισε ως εξής: “Κύριε Βαρουφάκη που σας εκτιμώ απεριόριστα ως ακαδημαϊκό, παρακολουθώ χρόνια την πορεία σας και ελπίζω να είστε το ίδιο άξιος ως υπουργός, τι θα κάνετε με την συμφωνία για τα αεροδρόμια; Θα την προχωρήσετε;”

Ο Βαρουφάκης απάντησε με ισχυρή επιχειρηματολογία ότι τέτοιες συμφωνίες δεν έκανε ούτε ο Τσαουσέσκου για χάρη της Σοβιετικής ένωσης.

Και εκεί που όλοι περίμεναν ότι ο Αυγενάκης θα δευτερολογούσε με τον ίδιο πολιτισμένο τρόπο, τουλάχιστον για το συγκεκριμένο θέμα που ρώτησε, είδαν έκπληκτοι έναν μεταμορφωμένο βουλευτή λες και μπήκε μέσα του το πνεύμα του Σόιμπλε, να επιτίθεται λυσσαλέα στον Βαρουφάκη! Καμμία σχέση με την απάντηση στο θέμα, ο Αυγενάκης άρχισε να εγκαλεί τον υπουργό επειδή …μαγνητοφωνούσε το Eurogroup, επειδή τον βρίζει η Μπίλντ, επειδή τον άλλαξε ο Τσίπρας από την ομάδα διαπραγμάτευσης κλπ κλπ

Αποτέλεσμα ήταν ο Βαρουφάκης να σημειώσει στο προεδρείο ότι “Ο κύριος Αυγενάκης με πρόσχημα μια ερώτηση για τα αεροδρόμια ήθελε απλώς να μου επιτεθεί”.

Όχι κύριε Βαρουφάκη. ¨Ηθελε να δείξει στον Σόιμπλε πόσο “λεβέντης” είναι.

Ντροπή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ