17/05/2021

ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ;

image

Είναι υπηρέτες του σάπιου συστήματος και των αδηφάγων εταίρων μας και κάνουν ότι μπορούν για να το επιβεβαιώσουν!

Πρώτη φορά τόσο ανοιχτά ο Σταύρος Θεοδωράκης δηλώνει έτοιμος να καταθέσει πρόταση μομφής σε βάρος της προέδρου της Βουλής.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού εκτιμά πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου σαμποτάρει τον ρόλο του πρωθυπουργού, ο οποίος λόγω μεγαλοθυμίας και πολιτικής ανωριμότητας (σύμφωνα με το Ποτάμι) την επέλεξε για την προεδρία της Βουλής. Εισπράττοντας μάλιστα αντιδράσεις από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που φέρονται σφόδρα δυσαρεστημένοι από τη στάση της κυρίας Κωνσταντοπούλου, ο Σταύρος Θεοδωράκης ξεκίνησε τις διεργασίες προκειμένου να προχωρήσει σε κατάθεση πρότασης μομφής.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΕΙ, εμφανίστηκε έτοιμος για αυτή την κίνηση. Δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η κυρία Κωνσταντοπούλου να ασχοληθεί με το προσωπικό της πρόβλημα που είναι μεγάλο και να αφήσει τον πρωθυπουργό της χώρας να ασχοληθεί με τις μεγάλες υποθέσεις. Εκείνη χαριεντίζεται με τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή. Και δεν το λέμε μόνο εμείς, το λέει το ΚΚΕ, το λένε κάποιοι σοβαροί άνθρωποι από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τις φωνές του κ. Τσίπρα στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, τις έχουμε ακούσει. Η πρόεδρος της Βουλής δεν έχει εκλεγεί για να αντικαθιστά τον Πρωθυπουργό, οπότε ας ασχοληθεί με τα προβλήματα του κοινοβουλίου. Η κ. Κωνσταντοπούλου είναι μία βουλευτής που χάρη στη μεγαλοθυμία και στην πολιτική ανωριμότητα του κ. Τσίπρα προτάθηκε για Πρόεδρος της Βουλής. Θα δούμε αν θα καταθέσουμε πρόταση μομφής κατά της κ. Κωνσταντοπούλου σε συνεργασία με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που είναι ήδη ανάστατοι. Δεν μετανιώσαμε που την ψηφίσαμε γιατί, σας είπα, ήταν κάτι το οποίο ζήτησε ο πρωθυπουργός. Είχε πει: «μην εγκαινιάσουμε μια νέα περίοδο διακυβέρνησης με μία αρνητική ψήφο». Το είχα τονίσει εξαρχής στον Πρωθυπουργό ότι είναι λάθος να προτείνει την κ. Κωνσταντοπούλου για Πρόεδρο της Βουλής, διότι είχε δώσει αρνητικά δείγματα γραφής. Για άλλη μια φορά επιβεβαιωνόμαστε. Η κ. Κωνσταντοπούλου πρέπει να περιοριστεί στον ρόλο της και να μην δημιουργεί επιτροπές μόνο και μόνο για να παίζει στην τηλεόραση.».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ