Το Al Jazeera προκαλεί την ανθρωπότητα: Συνέντευξη – αγιογραφία του σφαγέα της Al Nusra από τα καταριανά κτήνη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20150529102316ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΑΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΝ!
Συνεντευξη του αρχισφαγέα των ισλαμοφασιστων της Συρίας προέβαλλε το κανάλι των καταριανών, Al Jazeera. Συνέντευξη προάγγελο γενοκτονίας στην ουσία, αφού παρά την προσπάθεια “αγιοποίησης”, το κτήνος διακήρυξε ξεκάθαρα την εγκαθίδρυση της Σαρία στην Συρία και δικαιώματα για τους… Μουσουλμάνους! Τους “δικούς” του μουσουλμάνους βέβαια, αφού Σιίτες, Αλεβίτες και κάθε “μη καθαρός” θα σφαγιαστεί όπως γίνεται μέχρι σήμερα.
Η ενέργεια αυτή προκάλεσε την οργή της Συρίας στον ΟΗΕ που κατηγόρησε το κανάλι και το Κατάρ για ευθεία στήριξη στην τρομοκρατία. “Το Καταρ μας ανακοίνωσε ότι η Αλ Νούσρα είναι η δική του τρομοκρατική οργάνωση”. Είπε ο πρέσβης της Συρίας στα Ηνωμένα Έθνη.
Μην ξεχνάμε και τον βρώμικο ρόλο του Κατάρ στην απόπειρα κατάληψης της Αιγύπτου από την ναζιστική Μουσουλμανική Αδελφότητα και πως ο ήρωας της Αιγύπτου, πρόεδρος Σίσι τους ρήμαξε για να ελευθερώσει την πατρίδα του.
Ας το δουν αυτό πολύ σοβαρά οι κυβερνώντες, διότι το Αλ Τζαζίρα έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να πάρει τηλεοπτική συχνότητα στην Ελλάδα. Ούτε για αστείο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ