ΤΩΡΑ – Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μαξίμου – Nέες επαφές Τσίπρα με Μέρκελ – Ολάντ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

690_179a242bcdfbdcdf1f9046cdc0d5213bΜε το βλέμμα στραμμένο στην πορεία διαπραγματεύσεων με τους δανειστές, αλλά και στα επόμενα βήματα που θα κάνει η κυβέρνηση, συνεδρίασε στο Μέγαρο Μαξίμου η Ομάδα Πολιτικής Διαπραγμάτευσης.

Στο πλαίσιο της μαραθώνιας συζήτησης που ξεκίνησε νωρίτερα σήμερα, λίγο μετά τiς 12 το μεσημέρι, βρέθηκε πληθώρα ζητημάτων που σχετίζονται με τη συμφωνία με τους δανειστές, ενώ κατά πληροφορίες, έγινε αναφορά και στο ενδεχόμενο νέου κύκλου επαφών αύριο, Κυριακή 31 Μαΐου, του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τη Γερμανίδα Καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ και τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ.

Κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει και τη Δευτέρα, οπότε είναι προγραμματισμένη και η συνάντηση στο Βερολίνο της A. Μέρκελ με τον Φ, Ολάντ,

Πάντως, η ελληνική πλευρά εμφανίζεται αισιόδοξη για τη  επίτευξη μιας συμφωνίας εντός των αμέσως επόμενων ημερών.

Σημειώνεται ότι  στη σημερινή  συνεδρίαση στο Μαξίμου συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος Γ. Δραγασάκης, ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Ευκλ. Τσακαλώτος, ο υπουργός Οικονομίας, Γ. Σταθάκης, όπως και οι Σπ. Σαγιάς, Τ. Κορωνάκης και Χρ. Μαντάς.

Ο  κ. Δραγασάκης αποχώρησε από το Μέγαρο Μαξίμου νωρίτερα, λίγο μετά τις 7 το βράδυ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ