«Όσοι στήριξαν την πολιτική τους στην φτωχοποίηση του λαού, τρέμουν μήπως τα καταφέρουμε…»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20150601032359
Ερωτώμενος σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» που αναφερόταν σε συνομιλία που φέρεται να είχε ο πρόεδρος της ΝΔ, Α. Σαμαράς με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζ.Κ. Γιούνκερ, ο βουλευτής Αχαΐας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Ν. Νικολόπουλος, δήλωσε:
«Τρίτη μέρα σήμερα, χωρίς καμία διάψευση του δημοσιεύματος, σύμφωνα με το οποίο ο Α. Σαμαράς… μάλωσε τον Γιούνκερ για την πρόθεσή του να δώσει χρήματα στην Ελλάδα χωρίς ανταλλάγματα, ζητώντας μάλιστα ισοδύναμα μέτρα για τα χρήματα που θα δοθούν στην κυβέρνηση Τσίπρα. Μου φαίνεται αδιανόητο να θίγεται κατά τέτοιο τρόπο ο αρχηγός του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε μία τόσο κρίσιμη χρονικά στιγμή και να μην προβαίνει αυτομάτως σε διάψευση. Αυτό, δυστυχώς, με κάνει να πιστεύω πως έχουν δίκιο όσοι υποστηρίζουν ότι η τρόικα εσωτερικού είναι πολύ πιο σκληρή από την τρόικα εξωτερικού. Και ότι, όσοι στήριξαν την πολιτική τους στην φτωχοποίηση του λαού τρέμουν μήπως ο Τσίπρας τα καταφέρει, γιατί θα τους ξεγυμνώσει. Τρέμουν, μήπως η σημερινή κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας πετύχει, γιατί τότε όλοι αυτοί θα αποτελέσουν νεκρές σκιές του παρελθόντος.
Ο κ. Σαμαράς ίσως αγωνίζεται ακόμα να αποδείξει πως είναι πολιτικά ζωντανός. Αλλά αυτό δεν μπορεί να το κάνει στις πλάτες της Ελλάδας, της χώρας που υπηρέτησε ως πρωθυπουργός. Και δεν θα του το επιτρέψουμε να το κάνει. Ούτε αυτός, ούτε όποιος άλλος νομίζει πως μπορεί να παίζει ακόμα παιχνίδια εξουσίας στις πλάτες του λαού.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ