Μετά τον Ντινόπουλο και ο Μαρκόπουλος παίρνει εκπομπή… Ο Σαμαράς πάντως θα πάρει νούμερο σε τσίρκο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20150602082131Αγαπητοί μου φίλες και φίλοι,
Ξεκινάμε μαζί με τους συνεργάτες μου μια νέα προσπάθεια προσφοράς και ενημέρωσης, με τη δημιουργία μιας τηλεοπτικής εκπομπής με τίτλο «Ιατρικές συμβουλές» για θέματα υγείας που μας απασχολούν και την έναρξη επικοινωνίας μαζί σας μέσα από την διαδικτυακή σελίδα μας (www.iatrikessymvoules.gr) και μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, στα οποία θα μπορείτε να μας θέτετε ερωτήματα για πληροφορίες σε διάφορα προβλήματα υγείας και ενδιαφέροντα θέματα ευεξίας, διατροφής και αισθητικής.
Η πρώτη εκπομπή θα προβληθεί την Τετάρτη 3 Ιουνίου, 21:00-22:00, στον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA Channel.
Συνολικά, η εκπομπή προβάλλεται σε 4 τηλεοπτικά κανάλια ακριβώς πριν τα βραδυνά δελτία ειδήσεων τους. Αρχικά προβάλλεται στο EXTRA Channel κάθε Τετάρτη 21:00-22:00 και θα αναμεταδίδεται στην Πελοπόννησο από το τηλεοπτικό κανάλι Νότια Ελληνική Τηλεόραση (ΝΕΤ TV) κάθε Πέμπτη 19:15-20:15, στην Κεντρική Μακεδονία από το EXTRA Θεσσαλονίκης κάθε Παρασκευή 21:00-22:00 και στην Αττική από το ΑΒ Channel κάθε Δευτέρα 21:00-22:00.
Στόχος μας είναι να ενημερώσουμε, να συμβουλεύσουμε, να δώσουμε κατευθύνσεις σε όσα απασχολούν τον τηλεθεατή για θέματα υγείας.
Στόχος μας είναι να αναδείξουμε με όλες μας τις δυνάμεις ότι στην Ελλάδα υπάρχουν και εξαίρετοι επιστήμονες και σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή που μπορούν να δώσουν αξιόπιστες λύσεις στα προβλήματα των ασθενών.
Την εκπομπή αποφάσισα να παρουσιάζω προσωπικά ο ίδιος, εγγυώμενος και διαφυλάττοντας την σοβαρότητα της και εξασφαλίζοντας υπεύθυνη ενημέρωση με καίριες ερωτήσεις στους καλεσμένους, αλλά και δεοντολογική προφύλαξη του κοινού από άσκοπες ή παραπλανητικές ενημερώσεις.
Είμαι σίγουρος ότι η προσπάθεια αυτή θα αγκαλιαστεί από τον Επιστημονικό κόσμο και θα αγαπηθεί από την Ελληνική οικογένεια.
Με εκτίμηση
Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος
Χειρουργός Θώρακος & Αγγείων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ