Βόμβα απο το Spiegel: Η Ελλάδα μπορει να θριαμβεύσει γιατί έχει κυβερνηση αποφασισμένη για όλα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20150602085522Να που η τρομοκρατία αντιστρέφεται…
Με ένα άρθρο – κόλαφο σήμερα ο Wolfgang Munchau, αναλύει την στρατηγική διαπραγμάτευσης της Ελληνικής κυβέρνησης καταλήγοντας στο συμπέρασμα οτι η Ελλάδα ακολούθησε μια διαπραγματευτική τακτική που μπορεί να την οδηγήσει στη νίκη.
Για πρώτη φορά μάλιστα ο αρθρογράφος αφήνει ενα τεράστιο καρφί κατά του Σόιμπλε, ομολογώντας ότι η στρατηγική Βαρουφάκη ήταν εξαιρετικά ευφυής, σε αντίθεση “με αυτό που πίστευαν κάποιοι”…
Η Ελληνική κυβέρνηση ανησυχεί τους πιστωτές γιατί παρότι θελουν πραγματικά την παραμονή στην Ευρωζωνη, αφήνουν ανοιχτά ολα τα ενδεχόμενα.
Την ίδια στιγμή, οι κεντρικές τραπεζες έχουν επιπλέον άνοιγμα 100 δις Ευρώ στην Ελλάδα (σς. Εννοεί τον ELA) πράγμα που θα επιφέρει επιπλέον καταστροφή σε περίπτωση που η Ελλάδα εγκαταλείψει την Ευρωζώνη.
Αυτες οι συνθήκες οδηγούν στο συμπέρασμα οτι η Ελλάδα θα δικαιωθεί και μάλιστα θα βάλει και το θέμα κουρέματος του χρέους επι τάπητος.
Ο αρθρογράφος μάλιστα καταλήγει στην πρόβλεψη ότι “η συμφωνία θα εμπεριέχει και δέσμευση για ΚΟΥΡΕΜΑ του χρέους” παρότι στο Βερολίνο ξορκίζουν καθε τέτοιο ενδεχόμενο.
Μάλλον το Spiegel προετοιμάζει το εσωτερικό ακροατήριο αλλά και τους αντιφρονούντες βουλευτές της συγκυβέρνησης…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ