Σε πανικό ο Αντωνάκης! Δεν μπόρει να πιστέψει ότι θα αποχωριστεί τα μνημόνιά του!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σαμαρας προδοτης

Ο Αντώνης Σαμαράς κολλημένος στην καρέκλα της ΝΔ επιμένει στα μνημόνια και εύχεται να αποτύχει η κυβέρνηση μήπως και καταφέρει να διασωθεί πολιτικά. Μέχρι τότε ασκεί κριτική για το θέμα της Έλενας Παναρίτη λέγοντας πώς το φιάσκο με την πρόταση να αναλάβει εκπρόσωπος της χώρας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο η πρώην βουλευτής συνιστά επιβεβαίωση της ανεπάρκειας και της ανικανότητας της κυβέρνησης να πάρει τις δύσκολες και μεγάλες αποφάσεις που απαιτούνται. Όπως έκανε ο ίδιος…(εδώ γελάμε)

Ακόμα και για τα πιο μικρά ζητήματα δεν μπορούν να λάβουν αποφάσεις, σχολιάζουν στην αξιωματική αντιπολίτευση και εκεί αποδίδουν τις συνεχείς διαψεύσεις των οροσήμων για το τέλος των διαβουλεύσεων που θέτει η κυβέρνηση.

Με αυτό το σκεπτικό στην ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης προεξοφλούν ότι, ακόμη και αν τις επόμενες μέρες ο Αλέξης Τσίπρας αποφασίσει, υπό το βάρος της πιστωτικής ασφυξίας που έχει καταδικάσει τη χώρα, να συμφωνήσει με τους εταίρους, πολύ δύσκολα η συμφωνία που ενδεχομένως θα υπογραφεί θα μπορέσει να περάσει από τη Βουλή.

«Αν δεν μπορεί ο κ. Τσίπρας να περάσει από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ την κυρία Παναρίτη, πως θα καταφέρει να περάσει το νέο Μνημόνιο», αναρωτιούνται υψηλόβαθμα στελέχη της Συγγρού, τα οποία προεξοφλούν αδυναμία του Μεγάρου Μαξίμου να ελέγξει το κοινοβουλευτικό και άλλο στελεχιακό δυναμικό του ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ