ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Παπαδήμος και Στουρνάρας συμμετείχαν -το 1997- στην σύνταξη νόμου, για την "ανεξαρτησία" της ΤτΕ!

wpid 20150602103020

Με μαέστρο τον διεφθαρμένο Παπαντωνίου! Καταλάβατε γιατί ειναι ακόμα στο απυρόβλητο;
Λ. Παπαδήμος και Γ. Στουρνάρας συμμετείχαν -το 1997- στην σύνταξη σχεδίου νόμου, για την “πλήρη ανεξαρτησία” της Τ. τ. Ε.
Για όλα είχε “φροντίσει” ο – κατά τον Κ. Καραμανλή- Αρχιερέας της διαπλοκής(και για το τραπεζικό σύστημα) ….με τον “κουμπάρο” τον Γ. Παπαντωνίου!
ΣΗΜ. Αν τελικά έχει ψηφισθεί τέτοιος νόμος, να τον “τροποποιήσει” η Βουλή ….μήπως και αφαιρέσει -αν υπάρχουν εκ του νόμου- κάποιες από τις υπερεξουσίες του Γ. Στουρνάρα.
Σήμερα η Τ. τ. Ε, “ελέγχεται” για την νομισματική πολιτική -και όχι μόνο- από το Ευρωσύστημα και το ΠΑΣΟΚοσύστημα!
ΙΘΑΓΕΝΉΣ
ΦΩΤΟ, Η “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ” 01.04.1997
Έγραφε -μεταξύ άλλων- η εφημερίδα:
“Πλήρης ανεξαρτησία για την Τράπεζα της Ελλάδος”
“H πλήρης ανεξαρτητοποίηση της Τραπέζης της Ελλάδος από το Δημόσιο, προβλέπεται σε νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας, το οποίο πρόκειται να κατατεθεί ύστερα από, περίπου, ένα μήνα στη Βουλή. Οι προωθούμενες ρυθμίσεις συζητήθηκαν σε χθεσινή σύσκεψη στο γραφείο του γ.γ. του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας κ. A. Φωτιάδη, με τη συμμετοχή του διοικητού της Tραπέζης της Eλλάδος κ. Λ. Παπαδήμου και του προέδρου του ΣOE κ. Γ. Στουρνάρα.”……..
“Οι τελικές ρυθμίσεις θα αποφασισθούν με ευθύνη του υπουργού Εθνικής Οικονομίας κ. Γ. Παπαντωνίου, ο οποίος κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου θα προωθήσει το νομοσχέδιο στη Βουλή.”……..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ