Μία διεφθαρμένη εκβιάζει Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική! Άναυδοι έμειναν από την στάση της Λαγκαρντ…

wpid 20150602031532Όπως σας αποκαλύψαμε χθες, η νυχτερινή συνάντηση είχε στην ουσία δυο στόχους: Τον Ντράγκι και την Λαγκάρντ. Για τον Ντράγκι, η κατάσταση έχει όπως γράψαμε τα ξημερώματα. Έπρεπε να γινει σαφές παρά το καταστατικό της ΕΚΤ, ότι οι πολιτικές αποφάσεις οφείλουν να γίνουν σεβαστές και να μην υπάρξει οποιαδήποτε μονομερής ενέργεια από την πλευρά της ΕΚΤ, ενώ ο Ντράγκι θα έχει πλήρη πολιτική κάλυψη. Αυτό φαίνεται ότι επετεύχθη.
Το πρόβλημα όμως ακούει στο όνομα Λαγκαρντ. Παρά τις αμερικανικές πιέσεις και την διάθεση των Ευρωπαίων να “βοηθήσουν” το ταμείο προκειμένου να προβάλλει μια στάση στα όρια του καταστατικού όσον αφορά το θέμα της Ελλάδας, η Λαγκάρντ εμφανίζεται “ανυποχώρητη”!
Τι εξυπηρετεί η κυρία, το έχουμε αναφέρει πολλάκις. Μιλάμε για τον άνθρωπο που ο Ερβέ Φαλτσιανί κατονόμασε ως “άθλιο εκβιαστή διεφθαρμένου πρωθυπουργού” και δεν μπήκε στον κόπο να βγάλει ούτε μία διάψευση!
Εδώ δυστυχώς πέφτουν οι μάσκες για τον βρωμικο ρόλο Παπανδρέου – ΔΝΤ και θα πρέπει σοβαρότατα να διερευνηθεί ο τρόπος που χειρίστηκε η Λαγκάρντ την περιβόητη λίστα, ώστε ο Παπανδρέου να δεχθεί την μεταφορά του χρεους γαλλικών και γερμανικων τραπεζων στις πλάτες των Ελληνων και ευρωπαίων φορολογουμένων. Μαζί με τις ψευδείς διαβεβαιώσεις που έδιναν τότε ο Γάλλος και ο Γερμανος εκπρόσωπος του ΔΝΤ σε αυτους που αντιδρούσαν στο “δολοφονικό” Ελληνικό πρόγραμμα, ότι οι τράπεζες των χωρών τους θα διακρατούσαν το Ελληνικό χρέος!
wpid 20150602031543
Αντ’ αυτού το ξεφόρτωσαν με το μνημόνιο και την αμέριστη στήριξη Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου (αλήθεια κυρία Λαγκάρντ, ποιός περιποιήθηκε τους συγγενικούς λογαριασμούς μέσα στην λίστα;)
Όπως βεβαίως την “περίεργη” απόφαση του ΔΝΤ, τέσσερις ολόκληρους μήνες πριν την εμπλοκή του, να αυξήσει το πιστωτικό όριο παροχής βοήθειας σε μια χωρα από 60 δις σε… 150! Τότε βεβαίως δεν γνωρίζαμε για τα μυστικά ραντεβού Παπανδρέου – Στρως Καν…
Η κυρία Λαγκάρντ λοιπόν, παραμένει προσηλωμένη στο όραμα της συμμορίας Παπανδρεου – Σαμαρά – Βενιζέλου για την δραχμοποίηση της Ελληνικής οικονομίας. Στο μοντέλο Αργεντινης που νομοτελειακά οδηγούσε το πρώτο μνημόνιο, όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος της… Αργεντινής σε εκείνη την ιστορική συνεδρίαση του ταμείου.
Δυστυχώς για αυτούς, απέναντι τους έχουν μια κυβερνηση που για πρωτη φορά συσπειρώνει τις υγιείς δυνάμεις απέναντι στους τοκογλύφους. Και όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, έχουμε το διεθνές δίκαιο στο πλευρό μας, έναντι των διεκδικήσεων στο ΔΝΤ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ