Η Αριστερά συνεχίζει να νομιμοποιεί τη ρουφιανιά;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

κουκουλοφορος«Το τελευταίο τρίμηνο δεν προλαβαίνουμε να δεχόμαστε κλήσεις-καταγγελίες για φοροδιαφυγή. Φτάσαμε στο σημείο η ρουφιανιά να έχει τον μεγαλύτερο δείκτη ανάπτυξης στη χώρα» διαπιστώνουν οι οικονομικοί εισαγγελείς, σύμφωνα με δημοσίευμα του tovima.gr.
Επίσης, κατά το ίδιο δημοσίευμα, τις περισσότερες καταγγελίες τις κάνουν συγγενείς εναντίον συγγενών, γυναίκες εναντίον των πρώην συζύγων τους, για κάθε τι που μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους (καταγγελίες για κληρονομικά, για αγροτεμάχια, ακόμα και καταγγελίες όταν κάποιος στη γειτονιά εμφανιστεί με καινούργιο αυτοκίνητο). 
Το ελληνικό κράτος λοιπόν για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ο μεγαλύτερος «προαγωγός» της ελληνικής κοινωνίας, με τους θεσμούς που εισάγει.
Και η Αριστερά; Τι κάνει η Αριστερά; Γιατί ανέχεται όλη αυτή την κατάσταση; Γιατί δεν καταργεί αμέσως τις σχετικές διατάξεις; Γιατί δεν μετατρέπει τις καταγγελίες σε επώνυμες, ώστε ο καθένας να αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεών του στο φως της μέρας; Γιατί νομιμοποιεί την «κουκούλα»;
Ποια Αριστερά αλήθεια!!! Εδώ αυτή η ελληνική Αριστερά σκέφτεται ακόμα και να καλωδιώσει φοιτητές και τουρίστες. Το να σκεφτεί φυσικά να φτιάξει ένα δίκαιο και αυτοελεγχόμενο φορολογικό σύστημα, ούτε που περνάει κάν από το μυαλό της.
Πέτρος Χασάπης
 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ