ΡΑΕ: Νόμος είναι το δίκιο του Ψυχάρη κύριε Λαφαζάνη; Γι' αυτό σας αποκαλεί "φίλο" το δημοσιογραφικό λαμόγιο με τα εκατομμύρια στο εξωτερικό;

wpid 20150604105434ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!
Όπως μας αποκάλυψε προ ημερών η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αλλά έγινε γαργάρα σχεδόν από παντού, μια απίστευτη «σύμπτωση» προκάλεσε τον ενδιαφέρον – θα λέγαμε και όχι μόνο – της αγοράς, αλλά και των πολιτικών κύκλων.
Η σύμπτωση λοιπόν αφορά στην πρόταση που έκανε ο υπ. Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΠΑΠΕΝ) Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος στην επιστολή που έστειλε για την πλήρωση των κενών θέσεων στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ), περιέλαβε και τον Ν. Μπουλαξή.
Πού το πρόβλημα θα ρωτήσει κάποιος, από τη στιγμή που ο άνθρωπος έχει ένα βιογραφικό τόσες σελίδες, δουλεύει στη ΡΑΕ τόσα χρόνια; Τι καλύτερο από έναν που ξέρει την Αρχή απ έξω κι ανακατωτά θα ρωτήσει ο καλόπιστος. Το πρόβλημα όμως ότι η σύζυγος του υποψήφιου προέδρου της ΡΑΕ εργάζεται στον όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ που δραστηριοποιείται στην ενέργεια και εποπτεύεται από τη ΡΑΕ! Με δυο λόγια, ορίζουμε πρόεδρο Ανεξάρτητης Αρχής για την ενέργεια άνθρωπο που η σύζυγος του εξυπηρετεί τα συμφέροντα επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην ενέργεια. Και όχι όποιου και όποιου. Την αγαπημένη εταιρεία του Ψυχάρη!
Αυτά γράφει το Κουρδιστό Πορτοκάλι και εχει απόλυτο δίκιο. Δεν ξέρουμε αν κάνατε λάθος κύριε Λαφαζάνη, αλλά εαν δεν το διορθώσετε, μυρίζει συναλλαγή με την διαπλοκή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ