Ο Μητρόπουλος, ο ΔΟΛ, το λαμόγιο της δημοσιογραφίας και ένα ερώτημα στον κύριο Νικολούδη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20150604072712Μάταια περιμένουμε να διαβάσουμε στον ΔΟΛ την αποκάλυψη που θα οδηγούσε “βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με υψηλό θεσμικό ρόλο” στο εδώλιο για ψευδή δήλωση πόθεν έσχες. Παρά τις συνεχείς “προαναγγελίες” τύπου “νάτος πετιέται”, ξαφνικά σήμανε σιωπητήριο. Σα να μην υπήρξε ποτέ τέτοια υπόθεση. Τι συνέβη;
Ο κύριος Αλέξης Μητρόπουλος, αφού κατακεραύνωσε τον ΔΟΛ για συκοφαντική επίθεση με σοβαρές προεκτάσεις στο οικογενειακό του περιβάλλον, έκανε μια αποκάλυψη: Ότι δημοσιογράφος που του επιτίθεται βρίσκεται στην λιστα Νικολούδη έχοντας βγάλει στο εξωτερικό το ιλιγγιώδες ποσό των… 2,155,000 ευρώ! Και το τάληρο δηλαδή ο φραγκοφονιάς!
Και ξάφνου, σιωπητήριο! Ο ΔΟΛ ουτε ξανασχολήθηκε με την πολλά υποσχόμενη υπόθεση. Συνεχίζει όμως να συκοφαντεί άλλα μέλη και στελέχη της κυβερνητικής πλειοψηφίας σε διατεταγμένη υπηρεσία.
Ειναι ξεκάθαρο, ότι ο κύριος Μητρόπουλος χρησιμοποίησε μια προνομιακή πληροφόρηση που έλαβε για να “καθαρίσει” και ο δημοσιογράφος έχοντας λερωμένη την φωλιά του, έβαλε την ουρά στα σκέλια αφήνοντας τον κ. Μητρόπουλο στην ησυχία του. Εάν είχε το κούτελο καθαρό, θα έστελνε τον Μητρόπουλο στον αγύριστο και θα προχωρούσε στις αποκαλύψεις.
Ποιός τίμιος δημοσιογράφος άλλωστε έχει τέτοια ευχέρεια να βγάζει εκατομμύρια στο εξωτερικό σαν στραγάλια;
Εδώ λοιπόν ο κύριος Νικολούδης, στου οποίου τα χέρια βρίσκεται η περιβόητη λίστα, οφείλει μια εξήγηση: Γιατί αυτός ο δημοσιογράφος δεν έχει διωχθεί. Παρότι καταδικασμένος για δόλια δημοσιεύματα κατά πολιτικών, τα οποία συνεχίζει.
Γιατί τα στοιχεια της λίστας δίδονται επιλεκτικά σε όποιον θέλει να “καθαρίσει για την πάρτη του” και δεν δημοσιοποιούνται καθότι ο λαός οφείλει να γνωρίζει ποιός χρησιμοποιεί δημόσιο βήμα για να θησαυρίζει.
Και αυτό πρέπει να γίνει τωρα, αλλιώς θα μιλάμε για μία πρόστυχη διαχείριση και πρόστυχη συγκάλυψη απατεώνων για ίδιο πολιτικό όφελος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ