Βρώμικα παιχνίδια και συστημικά κανάλια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καθημερινό σεμινάριο σε μαθήματα βρώμικου παιχνιδιού παραδίδουν τα συστημικά κανάλια.

Με ένα ύπουλο τρόπο σπέρνουν τον τρόμο σε όσους αφελείς φροντίζουν την ενημέρωση τους μέσω αυτών, καθώς γίνεται μάχη στην προσπάθεια τους να σαμποτάρουν και να υπονομεύσουν τις όποιες προσπάθειες κάνουν οι κυβερνώντες προκειμένου να μη περάσουν τα απαράδεκτα μέτρα που προτείνουν για εφαρμογή οι διεθνείς τοκογλύφοι, μέτρα που εξαθλιώνουν ακόμα περισσότερο το βιοτικό μας επίπεδο.

Ξεκινούν με ό,τι αρνητικό δημοσιεύεται στο διεθνή τύπο σε βάρος της Ελλάδας αφήνοντας σκόπιμα να εννοηθεί ότι οι απ έξω έχουν δίκιο και ενοχοποιούν την Κυβέρνηση στο ότι δεν επιτυγχάνει στις διαπραγματεύσεις, ενώ κάποιοι νεόκοποι και  καθοδηγούμενοι κοντυλοφόροι, εκφράζουν απόψεις για μαύρο μέλλον και καταστροφικά αποτελέσματα και σε δεύτερη μοίρα έρχονται να επισημάνουν τις απαράδεκτες απαιτήσεις των ξένων και τις συνέπειες που θα προκύψουν από την εφαρμογή των απαιτήσεων αυτών.

Παρόμοια εναλλαγή στην προβολή των ειδήσεων από το γκρι στο μαύρο και τούμπαλιν δεν έχει ξαναγίνει. Είναι δε σε τέτοιο βαθμό προκλητική αυτή η προσπάθεια που προκαλεί απορία και στον πλέον ανίδεο ακροατή για τη πνευματική ισορροπία αυτών που μοντάρουν τέτοιες ειδήσεις.

Κανείς δεν επισημαίνει ότι από τα όποια μέτρα προτείνονται απουσιάζει ακόμα και η λέξη «ανάπτυξη» και όχι κάποιο μέτρο που θα συμβάλλει σε αυτήν. Γιατί –κακά τα ψέματα- χωρίς ανάπτυξη δεν πρόκειται να εξοφληθεί ΠΟΤΕ το χρέος που μας δημιούργησαν οι κατά καιρούς «εθνοσωτήρες» που τώρα κάνουν τους τιμητές.

Καλό θα είναι η Κυβέρνηση να προτάξει στις προτεραιότητες της το ξεκαθάρισμα του τηλεοπτικού τοπίου, στην πληρωμή των οφειλών όλων των καναλαρχών, ώστε να δοθεί ένα τέλος στην παραπληροφόρηση και τον κακώς εννοούμενο «τσαμπουκά» κάποιων καλοπληρωμένων «εραστών» της οθόνης που  νομίζουν ότι κακώς δεν κλήθηκαν αυτοί να κυβερνήσουν τη Χώρα με τόσες γνώσεις που κουβαλούν στο κούφιο κεφάλι τους και τόση μεγάλη γλώσσα που διαθέτουν για περίτεχνα γλυψίματα.

Υ.Γ. Αλήθεια πότε θα κυκλοφορήσει λίστα με τους δημοσιογράφους και τις απολαβές τους από τα «μυστικά κοντύλια» που κάποτε είχε αναγγελθεί;;;;;;;;;;;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ