«Ο αντι-ισλαμιστής Ολλανδός σχεδιάζει νέο σκάνδαλο κατά του Προφήτη»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

antiΟ τίτλος είναι από τούρκικο δημοσίευμα, που αναφέρεται στον αντι-ισλαμιστή Ολλανδό πολιτικό- μέλος του Κοινοβουλίου- Γκέερτ Βίλντερς- Geert Wilders, για την πρόθεσή του να μεταδώσει μια γελοιογραφία του προφήτη Μωάμεθ στην τηλεόραση, ως απάντηση στην απόρριψη μιας έκθεσης του ιδίου, με κινούμενα σχέδια, που επρόκειτο να εκτεθούν στο Garland, του Τέξας.


Ο Wilders προέβη σε δημόσια δήλωση, λέγοντας ότι «θα ήταν σωστό, εάν το ολλανδικό κοινοβούλιο, στο οποίο έχω εκλεγεί, να μου δώσει τη δυνατότητα να εκθέσω τις γελοιογραφίες του Προφήτη».

«Εάν το προεδρείο του Κοινοβουλίου απορρίψει το αίτημά μου, τότε σύντομα θα παρουσιάσω τις γελοιογραφίες στην εθνική τηλεόραση, στον χρόνο που παρέχεται στο κόμμα μου», πρόσθεσε.

«Οι τρομοκράτες πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι δεν θα κερδίσουν ποτέ και πόση σημαντική είναι η ελευθερία του λόγου για εμάς στην Ολλανδία», είπε.

Το αίτημα του Wilders για έκθεση στο Τέξας, ήρθε μετά από έναν μήνα, όταν δύο ένοπλοι σκοτώθηκαν στην αμερικανική πολιτεία, οι οποίοι είχαν ανοίξει πυρ έξω από μια έκθεση που απεικόνισε τον Προφήτη Μωάμεθ», γράφει το δημοσίευμα. ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ