Θα «ξεπέσει» ο Ντάισελμπλουμ και θα παρακαλέσει τον Βαρουφάκη;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ntaiselmploum varoufakisΣε λίγες μέρες λήγει η προθεσμία για την υποβολή των υποψηφιοτήτων για την Προεδρία του Eurogroup. Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ έχει εκφράσει την επιθυμία να ανανεώσει τη θητεία του για ακόμα 2,5 χρόνια.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, αντίπαλος σε αυτή τη μάχη θα είναι ο Ισπανός Υπουργός Οικονομικών Ντε Γκίντος.

Θα πέσει «τρελό» γέλιο αν ο Ντάισελμπλουμ ζητήσει την ψήφο του Γιάνη Βαρουφάκη, με τον νυν Πρόεδρο του Eurogroup να έχει στολίσει κανονικά τον Έλληνα Υπουργό, ενώ σχεδόν καθημερινά πυροδοτεί τις διαπραγματεύσεις με τις δηλώσεις του.

Ποιος δεν θυμάται άλλωστε, την αλλαγή κειμένου την τελευταία στιγμή, στο Eurogroup του Φεβρουαρίου, που άλλα είχαν συμφωνήσει Ελλάδα και Ευρώπη (κείμενο Μοσκοβισί) και άλλο κείμενο τους πήγε ο Ντάισελμπλουμ. Τότε όλοι μιλούσαν για «δάχτυλο» Σόιμπλε.

Ποιός δεν θυμάται την πρώτη επίσκεψη του Ολλανδού στην Αθήνα, που μετά τη συνέντευξη τύπου είχε ψιθυρίσει νευριασμένος στο αυτί του Βαρουφάκη «μόλις σκότωσες την τρόικα» με τον Έλληνα Υπουργό να απαντά με ένα ..«ουάου» !

Γιατί θα ζητήσει την ψήφο Βαρουφάκη; Γιατί σε περίπτωση που δεν θα είναι ο μόνος υποψήφιος θα πρέπει να υποστηριχθεί από τουλάχιστον 9 Υπουργούς Οικονομικών για να εκλεγεί. Λέτε ο Σόιμπλε να ζητήσει από τον Βαρουφάκη να στηρίξει τον «δορυφόρο» του, Γερούν Ντάισελμπλουμ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ