Τσίπρας και Κωνσταντοπούλου ξεγυμνώνουν Θεοδωράκη: "ούτε η Μέρκελ δεν έχει τολμήσει να ζητήσει αυτά που ζητάς"

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Picture2Σε στριπτίζ άνευ προηγουμένου υποχρέωσε τον υπερασπιστή των νταβατζήδων και των δανειστών ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της τριτολογίας του εχθές στην συζήτηση μεταξύ αρχηγών κομμάτων στη Βουλή.
Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στη προτροπή και απαίτηση του ποταμίσιου Θεοδωράκη, «Είπατε ότι ο χρόνος μας τελειώνει. Ο χρόνος της Ελλάδας τελειώνει λες και είναι μόνο ελληνικό το πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον πρόεδρο του Ποταμιού και πρόσθεσε: «Υιοθετείτε την άποψη που λέει ότι δεν θα υπάρχει επίπτωση στην Ευρώπη. Μας βάλατε όριο 14 Ιουνίου. Γιατί;”, αναρωτώμενος: “γιατί πριν τις 14 Ιουνίου κύριε Θεοδωράκη; Γιατί κόπτεστε τόσο πολύ για τις 14 Ιουνίου;“, για να συνεχίσει ο Α. Τσίπρας… “Θα σας πως εγώ γιατί το ζητάτε.  Γιατί κλείνει για ολιγοήμερες διακοπές η γερμανική βουλή!! Μα είναι δυνατόν; Αυτό το διαδικαστικό πρόβλημα δεν μου το έχει θέσει ούτε η καγκελάριος Μέρκελ και μου το θέτετε εσείς και μάλιστα εντός της Ελληνικής βουλής
Λίγο νωρίτερα, η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, είχε προλάβει να ξεγυμνώσει τον γερμανικότερο της γερμανίας πρόεδρο του ποταμιού, λέγοντας του “κύριε Θεοδωράκη, στη μόνη επιτροπή που δεν δήλωσε συμμετοχή το Ποτάμι, είναι σε αυτή των Γερμανικών αποζημιώσεων!!” Μπορώ να φανταστώ γιατί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ