Ο "μάγκας" πρόεδρος του πενταμελούς …και οι κακιασμένες Κατίνες του μνημονιακού μπλοκ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20150606011203
Θλιβεροί, όπως η συγκυβέρνησή τους ,οι Σαμαράς και Βενιζέλος το βράδυ στη Βουλή . Στο ίδιο στυλ και ο Θεοδωράκης, απλά είχε την άνεση του κόμμα “τσόντα”, όπως και ο λόγος δημιουργίας του και παρουσίας του στα πολιτικά δρώμενα .
Και οι τρεις τους δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν οτι ο “πιτσιρικάς” έπαιζε με το πολιτικό τους δράμα .
Αυτοί που έκαναν τα θελήματα των τροικανών σε χρόνο dt, δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν πως ένας πρώην πρόεδρος πενταμελούς , τους κάνει πάνω από τρεις μήνες παζάρια. Και σαν να μην έφτανε αυτό, μόλις τον στρίμωξαν οι τροικανοί ,με την πρόταση Γιούνκερ, τους έβγαλε στην σέντρα … και κάλεσε σε βοήθεια τους πρώην υπαλλήλους τους και νυν μαντρόσκυλα των μνημονίων.
Αυτοί , ως κακιασμένες Κατίνες που βλέπουν το γιο του γείτονα να προοδεύει , κρεμάστηκαν στο ¨”μπαλκόνι” του βήματος της Βουλής …και άρχισαν να κουτσομπολεύουν.
Και όπως σε αντίστοιχες Κατινοκουβέντες … άρχισαν το έλα “μωρή που είναι ικανός αυτός για τέτοια κλπ “
Μετά άρχισαν τις κατάρες .
Να σου καεί η συμφωνία … Θα σου φέρουν και ένα τρίτο μνημόνιο …κλπ Να λιώσεις . Να μην προλάβεις να πας στο επόμενο Eυρωγκρούπ , να σου φύγει ο Λαφαζάνης … Και ξέρει ποιος είναι ο Καμμένος …Και όλα εδώ πληρώνονται. Και ξέρεις τι σφαλιάρες τρώγαμε εμείς στο Ευρωγκρούπ. Και ξέρεις τι πουταναριό είναι αυτή η Μέρκελ .
Μιλάμε για το απόλυτο Κατιναριό …του φαύλου πολιτικού συστήματος, που από τον πολιτικό του τάφο …δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι είναι μια θλιβερή παρένθεση για την χώρα και το λαό .

http://papatzides.blogspot.gr/2015/06/blog-post_37.html

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ