Το απεχθές πρόσωπο της προδοσίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Το άτομο που τοποθέτησε διευθυντές πολιτικών του γραφείων, κουνιάδους και μπατζανάκηδες, φίλους και υποτακτικούς του, σε θέσεις ευθύνης και καίριας διαχείρισης Δημοσίου Χρήματος, που λειτούργησε πάντα σε αγαστή σχέση με απόκεντρα στρεψόδικων … δικαίων, τόλμησε για άλλη μια φορά να ξεστομίσει φαλκιδευμένες … απόψεις και δοκησισοφίες εντός του Κοινοβουλίου, χωρίς όμως αυτή την φορά να έχει την πλειάδα των από κάτω κλακαδόρων του, λέγοντας πως : “κυρίαρχο είναι το Κράτος που δανείζεται με λογικά επιτόκια”.
Το δουλικό των ναζί, το τέρας των εκβιασμών, ο … καθηγητής του … συνταγματικού δικαίου, ας κάνει τον κόπο να ανοίξει τουλάχιστον μια σελίδα στο internet και ας διαβάσει πως : “Στο διεθνές δίκαιο, κυρίαρχο κράτος είναι ένα μη φυσικό νομικό πρόσωπο που αντιπροσωπεύεται από μια κεντρική κυβέρνηση που ασκεί την κυριαρχία της σε μια γεωγραφική περιοχή.
Το διεθνές δίκαιο καθορίζει ως κυρίαρχα κράτη, αυτά που διαθέτουν μόνιμο πληθυσμό, ορισμένο έδαφος, μία κυβέρνηση, καθώς και την ικανότητα να συνάπτουν σχέσεις με άλλα κυρίαρχα κράτη. Είναι επίσης κανονικά κατανοητό ότι ένα κράτος δεν είναι ούτε εξαρτάται ούτε υπόκειται σε οποιαδήποτε άλλη εξουσία ή κράτος.
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%BF_%CE%BA%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%82
Σαμαρά ΑΥΤΟΝ χειροκροτούσες και χειροκροτάς μαζί με τον Γεωργιάδη, τον Βορίδη, τον Λάζαρο και τα λοιπά ακραία στοιχεία. Ακραίε !
Θα επανέλθω με “όλους τους ανθρώπους του προέδρου” αδιαφορώντας για τα “προσωπικά δεμένα ΤΟΥΣ και τις ασυλίες ΤΟΥΣ για να μάθεις που πήγαν εκατοντάδες εκατομμύρια euro !
Δοξάστε τον ! Ή καλύτερα, δοξάστε τους !
Γιώργος Θ. Κανελλάκης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ