Ημέρες βασικού μετόχου: Ο εκβιασμός του Πρώτου Θέματος, η Χειλουδάκη και ο τ. ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20150606085732Συνεχίζει την συκοφαντική επιθεση στο πρόσωπο του υπουργού άμυνας η εφημερίδα που γκρέμισε την Ελλάδα, παίρνοντας δεκάδες εκατομμύρια για να ρίξει την κυβέρνηση Καραμανλή. Με έναν οχετό συκοφαντίας – αλλά πάντα με ερωτηματικό – ισχυρίζεται ότι ο Πάνος Καμμένος σκόρπισε τα λεφτά του Ελληνικού λαού παίρνοντας μαζί του… δημοσιογράφους. Χωρίς να αναφέρει βεβαίως ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ!
Συνεχίζει να μιλά για την πιστωτική κάρτα που ο Πάνος Καμμένος χρησιμοποίησε για να πληρώσει το ταξίδι και το περιβόητο γεύμα στους ομογενείς, χαρακτηρίζοντας την “άγνωστη”, ενώ ο ΥΠΕΘΑ την δηλώνει στο Πόθεν Έσχες του από το 1999!
Η επιτομή της αθλιότητας όμως ειναι η απόδειξη για τα τρια μπουκάλια κρασί που ήπιαν στο δείπνο με τους ομογενείς – που πλήρωσε από την τσέπη του ο Καμμένος – όπου φαίνεται ότι κόστισαν το ιλιγγιώδες ποσό των …145 δολαρίων! Ουτε μια γουλιά από την σαμπάνια του Θέμου στην Ζυρίχη δηλαδή.
Οι συκοφαντίες αυτές όμως είναι ο φερετζές. Το ζουμί και το μήνυμα είναι ακριβώς από κάτω. Ότι οι καναλάρχες ζητούν “ευρωπαϊκή στήριξη” κατά του σχεδίου που ετοιμάζει η κυβέρνηση. Τι σημαίνει αυτό;
Όταν η κυβέρνηση Καραμανλή εισήγαγε τον “Βασικό Μέτοχο”, οι νταβατζήδες οργάνωσαν συντονιστικό γραφειο στις Βρυξέλες. Κύριος συντονιστής μάλιστα ήταν γνωστός, ελεεινός τ. ευρωβουλευτης του ΠΑΣΟΚ τον οποίον φωτογράφισε μάλιστα σε βιβλίο της η Χειλουδάκη.
Από εκεί γινόταν όλο το παιχνίδι αποδόμησης, ενώ την ίδια στιγμή ο Βασικός Μέτοχος και άλλος ένας μεγαλοκαναλάρχης μοίραζαν εκατομμύρια στο Πρώτο Θέμα και αλλού, για να αποδομήσει την τότε κυβέρνηση και να έλθει το πολιτικό κάθαρμα, ο Γιώργος Παπανδρέου στην εξουσία. Να ληστέψουν την Ελλάδα και να θησαυρίσουν στα αποκαΐδια της.
Αυτό που δεν έχουν καταλάβει είναι οτι τα πράγματα έχουν αλλάξει. Όπως μάλιστα μας τόνισε κορυφαίος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ πριν από λίγο αναφερόμενος στο θέμα, “έρχεται η εκδίκηση της Δημοκρατίας”.
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ