ΠΡΟΣΟΧΗ κάτι σημαντικό για τον λογαριασμό της ΔΕΗ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντίλογος στο προηγούμενο άρθρο για το πως να πληρώνετε λιγότερα στους λογαριασμούς
Το ανωτέρω που αναλύει η ανάρτηση ΕΙΝΑΙ ΕΣΦΑΛΜΕΝΟ και το μόνο που θα δημιουργήσει είναι ΑΥΞΗΣΗ στο τελικό ποσό των μέσων νοικοκυριών και όχι μείωση.
Σύμφωνα με τα τιμολόγια της ΔΕΗ, οι λογαριασμοί κάτω των 800 KWh το δίμηνο έχουν αύξηση της τάξης του 11,1% εντασσόμενες και θεωρούμενες οι κατοικίες του κόσμου ως εξοχικές και δευτερεύουσες.
Με δεδομένο πως το μέσα σπιτικό στην Χώρα έχει περί τις 1200 -1400 KWh το τετράμηνο, αν επιμεριστεί ο λογαριασμός σε 2 δίμηνους εκκαθαριστικούς θα έχει -περίπου- 700 – 800 KWh το δίμηνο όπου η χρέωση είναι 11,1% ακριβότερη αυτής των άνω των 800 KWh.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΕΔΩ https://www.dei.gr/el/i-dei/kentro-tupou/deltia-tupou/deltia-tupou-2014/ioulios-2014/eksorthologismos-timologiwn-ilektrikis-energeias
“…..• Κατάργηση της κλίμακας οικιακής χρέωσης για καταναλώσεις έως 800 κιλοβατώρες (kWh) το τετράμηνο και ενσωμάτωσή της στην επόμενη κλίμακα χρέωσης, γεγονός που οδηγεί σε μεσοσταθμική αύξηση 11,1%, η οποία σε καμία περίπτωση δεν ξεπερνά το 11,5% και αφορά μόνο στην κατηγορία αυτή και στο σύνολο του λογαριασμού. Ενδεικτικά, η αύξηση αντιστοιχεί στο σύνολο του λογαριασμού σε €1,9/μήνα για κατανάλωση 400 kWh το τετράμηνο, και €3,8/μήνα για κατανάλωση 800 kWh το τετράμηνο – και που αποτελεί τη μέγιστη αύξηση. Σημειώνεται ότι στην κατηγορία καταναλώσεων από 1 έως 800 κιλοβατώρες (kWh) υπάρχουν περίπου 2.160.000 παροχές που αφορούν στην πλειονότητα εξοχικές και δεύτερες κατοικίες…..”
Αν κάνω κάποιο λάθος, ας προσθέσει όποιος θέλει ότι κρίνει.
Γιώργος Θ. Κανελλάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ