Πάνος Καμμένος στο Σούλι: Αυτά τα χώματα ειναι ποτισμένα με αίμα και ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20150607103650

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη, παρέστη στις επετειακές εκδηλώσεις τιμής και μνήμης στο Σούλι. Εψάλη επιμνημόσυνη δέηση, ακολούθησε προσκλητήριο πεσόντων Σουλιωτών και κατάθεση στεφάνου.
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε την εξής δήλωση:
«Το μήνυμα της σημερινής επετείου είναι ότι αυτός εδώ ο λαός, ο οποίος στη διάρκεια της ιστορίας του δέχτηκε πολλές φορές επιθέσεις, δεν μπορεί να μείνει σκλαβωμένος. Η εθνική κυριαρχία αυτής της χώρας δεν παραδίδεται. Τα χώματα εδώ είναι ποτισμένα με αίμα και με αγώνες ανθρώπων που δεν παρέδωσαν τα κλειδιά της πατρίδας. Και όταν ήρθε η ώρα, την ύστατη στιγμή, απέδειξαν ότι προτιμούν το θάνατο από τη σκλαβιά.
Αυτό ισχύει και σήμερα, όταν πλέον με οικονομικούς τρόπους και όχι με όπλα προσπαθούν κάποιοι να μας κάνουν να παραδώσουμε την Ελλάδα, την εθνική μας κυριαρχία. Θα πρέπει να καταλάβουν ότι η Ελλάδα είναι μία σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα που θέλει τη συνεργασία με όλους, αλλά η Ελλάδα δεν παραδίδει την εθνική της κυριαρχία και κυρίως δεν παραδίδει την αξιοπρέπειά της. Αν έχουν στόχο να παραδώσουμε την αξιοπρέπειά μας με ανταλλάγματα έχουν χτυπήσει πόρτα σε λάθος λαό και σε λάθος χώρα. Ο ελληνικός λαός ενωμένος θα ξαναπεί όταν χρειαστεί το μεγάλο «όχι».
Η Κυβέρνηση έχει φτάσει πλέον στα όρια της λαϊκής εντολής με τη λύση που έχει προτείνει προς τους δανειστές. Αυτή είναι και η τελευταία μας λέξη. Αν θα το κάνουν Κούγκι, θα το κάνουν με δική τους ευθύνη. Εμείς, πάντως, δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω ούτε χιλιοστό και καλώ το σύνολο του ελληνικού λαού, ανεξαρτήτως πολιτικών επιλογών, να είμαστε μαζί σε αυτή την τεράστιας εθνικής σημασίας στιγμή.
Σας ευχαριστώ πολύ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ