Ο Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Ε.Σ.Ρ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20160120103646

«Αποδείχτηκε γιατί οι μεγαλομηντιάρχες στηρίζουν τον Μητσοτάκη…»

Θετικά ψήφισε ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος την κυβερνητική τροπολογία για την αύξηση των μελών του ΔΣ στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, εκφράζοντας για μία ακόμα φορά σε δηλώσεις του, την ανάγκη να ξεκαθαρίσει το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και να μπει ένα τέλος στο πολύχρονο καθεστώς της αυθαιρεσίας και της διαπλοκής μεταξύ πολιτικών, κομμάτων και μηντιαρχών.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Νικολόπουλος ανέφερε:

«Έχω τονίσει πως θα στηρίζω κάθε μέτρο και πρωτοβουλία που θα τείνει προς την εκκαθάριση της “κόπρου του Αυγεία” στον χώρο των ραδιοτηλεοπτικών μέσων και γενικότερα, προς την πάταξη της διαπλοκής. Και αυτό έκανα και σήμερα, στηρίζοντας την κυβερνητική τροπολογία για το ΕΣΡ, όπως άλλωστε έκανε και η διευρυμένη πλειοψηφία της Βουλής.

Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές συχνότητες πρέπει να προχωρήσει γρήγορα και επιτέλους, να μπει ένα τέλος στο καθεστώς της απόλυτης αυθαιρεσίας που επί χρόνια συντηρείται και ωφελεί μόνο κάποιες οικονομικές και πολιτικές ελίτ εις βάρος του ελληνικού λαού.

Η ΝΔ με την αρνητική στάση της απέδειξε γιατί όλοι οι μεγαλομηντιάρχες στήριξαν την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της και ότι, πίσω από την βιτρίνα της ανανέωσης, κρύβεται το ίδιο απεχθές πρόσωπο της διαπλοκής που έφερε τον τόπο στο χείλος του γκρεμού.

Όμως, ελπίζω πως φτάνει η ώρα που και οι μεγαλοβαρόνοι των μήντια, με τα τεράστια θαλασσοδάνεια, θα αντιμετωπίζονται όπως όλοι οι άλλοι πολίτες και θα προσέλθουν στα ταμεία του κράτους να πληρώσουν για την κρατική περιουσία που εκμεταλλεύονται, αλλά και στη δικαιοσύνη, να δώσουν εξηγήσεις για τα έργα και τις ημέρες του παρελθόντος…»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ