O Κιμ Γιονγκ Ουν βρήκε το ποτό που δεν προκαλεί χανγκόβερ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Kim Jong Un

Μετά τις «θαυματουργές» ταμπλέτες τύπου βιάγκρα, τους υπερσύγχρονους υπολογιστές χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο και -φυσικά- την ανακοίνωση της επιτυχημένης δοκιμής βόμβας υδρογόνου, η Βόρεια Κορέα έφτιαξε και αλκοόλ που υποτίθεται ότι δεν προκαλεί χανγκόβερ την επόμενη ημέρα.

Όπως και πολλά από τα προϊόντα που παράγει η χώρα, το αλκοολούχο ποτό, το οποίο ονομάζεται «Koryo», έχει ως κύριο συστατικό το τζίνσενγκ. Υπενθυμίζουμε ότι εκπρόσωποι της βορειοκορεάτικης κυβέρνησης είχαν υποστηρίξει ότι το συγκεκριμένο φυτό μπορεί να θεραπεύσει το Aids και το SARS.

Σύμφωνα με τους παρασκευαστές του ποτού, αυτό προέκυψε μετά από χρόνια ερευνών και δοκιμών. Αρχικά, αυτό ήταν ιδιαίτερα πικρό, όμως μετά από δοκιμή μιας νέας φόρμουλας, το αλκοολούχο ποτό απέκτησε ευχάριστη γεύση.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι η ανακοίνωση της Βορείου Κορέα αντιμετωπίστηκε με χιούμορ σε όλο τον κόσμο, με την επιστημονική κοινότητα να τονίζει ότι κανένα αλκοολούχο ποτό δεν δύναται να μην προκαλέσει πονοκεφάλους και άλλα δυσάρεστα συμπτώματα την επόμενη ημέρα, εάν καταναλωθεί σε μεγάλες ποσότητες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ