13/04/2021

Ποιος γνωστός Αμερικάνος ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον Λένιν;

κρύβοντας-πρόσωπο-επιχειρηματιών-πίσω-από-το-ερωτηματικό-σημα-ιών-43751144

Το στούντιο παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών “Lenfilm” ανταποκρίθηκε στη δήλωση ενδιαφέροντος γνωστού Αμερικάνου ηθοποιού να παίξει κάποιο δημόσιο πρόσωπο της Ρωσίας. Έτσι του πρότεινε να πρωταγωνιστήσει σε ταινία για τη ζωή του Λένιν, όπως αναφέρει δημοσίευμα του sputniknews.Το στούντιο πρότεινε στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο την ευκαιρία να υποδυθεί στη μεγάλη οθόνη τον νεαρό Β. Λένιν, σε μια ταίνια για την επανάσταση. Προηγουμένως ο ηθοποιός είχε εκφράσει την επιθυμία του να υποδυθεί κάποιο ρωσικο δημόσιο πρόσωπο όπως ο Λένιν, ο Ρασπουτιν ή ο πρόεδρος Β. Πούτιν.

dicaprio-leonardo

«Ο Πούτιν είναι ένας πολύ ενδιαφέρον ρόλος που θα ήθελα να παίξω» δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Νομίζω πως θα έπρεπε να υπάρχουν περισσότερες ταινίες για τη ρωσική ιστορία, γιατί υπάρχουν κάποιες ιστορίες ανάλογες του Σαίξπηρ. Αυτό είναι πολύ γοητευτικό για έναν ηθοποιό. Ο Λένιν θα μπορούσε να είναι ένας πολύ ενδιαφέρων ρόλος. Επίσης, θα ήθελα να ενσαρκώσω και τον ρόλο του Ρασπούτιν».

Το στούντιο “Lenfilm” είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο γνωστά στούντιο της Ρωσίας με την ημερομηνία ίδρυσής του να χρονολογείται γύρω στο 1914, όταν μια στρατιωτική μονάδα στο St. Petersburg ξεκίνησε να φτιάχνει ταινίες. Το 1918 το στούντιο επεκτάθηκε και ίδρυσε 68 κινηματογράφους στη πόλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ