“ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΙ” ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΙ “ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΩΝ” ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από την Σοφία

http://youtu.be/qvgJeIzl8VI

Ο μισθοφορικός στρατός υπό την αποικιοκρατική σημαία με τα 3 αστέρια, που επέβαλε η Γαλλία το 1932 στην Συρία, ξεφορτώνει πολεμοφόδια για να κάνει αυτό που οι εργοδότες του αποκαλούν “μετριοπαθή” και “αντιπολίτευση”! Να ανατρέψει την συριακή κυβέρνηση δια της βίας και να μετατρέψει την Συρία από ανεξάρτητο κοσμικό κράτος σε σκοταδιστική αποικία ξένων συμφερόντων!
Όλα αυτά λαμβάνουν χώρα σ’ έναν “προσφυγικό καταυλισμό” που στήθηκε και λειτουργεί υπό την προστασία της τουρκικής ερυθράς ημισελήνου, που είναι το αντίστοιχο του ερυθρού σταυρού, και υπό τις σημαίες της Τουρκίας, φυσικά, αλλά και των Ηνωμένων Εθνών, που στο βίντεο φαίνονται να ανεμίζουν, ενώ οι τρομοκράτες ξεφορτώνουν πυρομαχικά!
Αν ποτέ χτυπούσαν οι Ρώσοι αυτήν την γιάφκα εγκληματιών, οι πάτρωνές τους από το State Department θα έβγαζαν την βασίλισσα της Psakidity και το CrapNN να ωρύονται για τους “αθώους πρόσφυγες” που χτυπούν οι Ρώσοι.
Το βίντεο αυτό που αναρτήθηκε από τον ίδιο τον “Free Syrian Army” πρέπει να διατηρηθεί για κάθε νόμιμη χρήση εναντίον της Τουρκίας, αλλά και κατά του ΟΗΕ για υπόθαλψη εγκληματιών, που διαπράττουν εγκλήματα εναντίον της ανθρωπότητας.
Μέχρι πότε θα δεχόμαστε τα Ηνωμένα Έθνη να είναι Ηνωμένοι Εγκληματίες που καλύπτουν οργανωμένα εγκλήματα;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ