Ερχεται ρυθμιση για εταιρείες δημοσκοπήσεων και μέτρησης τηλεθέασης!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λ. Κρέτσος: Άμεσα η νομοθετική ρύθμιση για να προχωρήσει ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες.Ερχεται ρυθμιση για εταιρείες δημοσκοπήσεων και μέτρησης τηλεθέασης.

Eυθύνες στη αξιωματική αντιπολίτευση για τη στάση της σχετικά με τη σύσταση του ΕΣΡ επέρριψε ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κ. Λευτέρης Κρέτσος, μιλώντας στο SBC και το Βασίλη Ταλαμάγκα.
Ο κ. Κρέτσος ανέφερε ότι η Νέα Δημοκρατία λειτουργεί αντισυνταγματικά, αφήνοντας το ΕΣΡ σε μία κατάσταση αδράνειας και ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, καθώς έχει ένα χρέος να επιτελέσει όσον αφορά τη ρύθμιση του μιντιακού συστήματος και όπως αποκάλυψε, θα λάβει τη νομοθετική πρωτοβουλία που χρειάζεται για να προχωρήσει άμεσα ο διαγωνισμός για τις άδειες.
Σε αλλο σημείο ο κ. Κρετσος ανέφερε οτι μεσα στην άνοιξη θα έρθει η νομοθετική ρύθμιση για τις δημοσκοπικές εταιρείες ενώ αποκάλυψε πως σχετική ρύθμιση θα αφορά και τις εταιρείες τηλεθέασης, καθώς, όπως τόνισε, και σε αυτό τον τομέα υπάρχει μονοπωλιακό καθεστώς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ