Ο Πάνος Καμμένος εγκαινίασε διαμερίσματα στέγασης για τους Στρατιωτικούς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη, παρέστη στα εγκαίνια διαμερισμάτων στέγασης προσωπικού στην 180 ΜΚΒ/ΧΩΚ στο στρατόπεδο Λοχαγού Ιωάννη Ράπτη στο Πολυδένδρι Αττικής.

Τα διαμερίσματα κατασκευάστηκαν από δωρεά του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της “Star Investments” Παναγιώτη Κυριακόπουλου, στη μνήμη του πατέρα του Αντιστράτηγου Όθωνα Κυριακόπουλου που ήταν ο πρώτος διοικητής της μονάδας.

Στο χαιρετισμό του ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας ευχαρίστησε τον Πάνο Κυριακόπουλο για την προσφορά του και εξέφρασε την ελπίδα να αποτελέσει παράδειγμα για όσους επιθυμούν να προσφέρουν στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Εξήρε το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων το οποίο χαρακτήρισε ως το μεγαλύτερο όπλο για τη διαφύλαξη της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας και επεσήμανε ότι η ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας θα κάνει τα πάντα προκειμένου να βελτιωθεί η οικονομική κατάσταση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

[vimeo 151530408 w=710 h=475]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ