Τζιτζικώστας: Καμμία στήριξη, εμφανής ή υπόγεια στον Μητσοτάκη!!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20160121032228

ΣΤΗΜΕΝΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΣΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ!
“Εγώ πηγαίνω κάθε χρόνο. Ο Μητσοτάκης και ο Γεωργιάδης είχαν την επιφοίτηση να έρθουν φέτος”!

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Πρακτορείο FM» o κ. Τζιτζικώστας σημείωσε ότι η στήριξη κάποιου υποψήφιου είναι αντίθετη με τις θέσεις του και κατηγόρησε αυτούς που διαδίδουν ότι στήριξε παρασκηνιακά τον κ. Μητσοτάκη ότι «κινούνται εκ του πονηρού».
«Κάποιοι έλεγαν ότι υπάρχουν υπόγειες συμφωνίες, ή διαδικασίες κάτω από το τραπέζι, 100% διαψεύδω αυτές τις φήμες. Δεν υπάρχει απολύτως καμία συμφωνία, δεν υπήρχε καμία συμφωνία, γιατί αλλιώς θα ερχόμουν να ακυρώσω τον ίδιο μου τον εαυτό», σημείωσε.
Απαντώντας, εξάλλου, σε όσους ταυτίζουν τη στήριξη στον κ. Μητσοτάκη με την κοινή παρουσία τους στην τελετή των Θεοφανείων στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Τζιτζικώστας είπε η συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν αναπόφευκτη, καθώς -όπως αναφέρει- τα τελευταία 10 χρόνια ανελλιπώς, λόγω της θεσμικής του ιδιότητας, παρίσταται στον αγιασμό των υδάτων.
«Ήμουν στα Θεοφάνεια, όπως ήμουν τα τελευταία δέκα χρόνια είτε ως βουλευτής είτε ως περιφερειάρχης στο ίδιο σημείο, στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης. Εκείνη την ημέρα αποφάσισαν ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Γεωργιάδης να βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, αντί να βρεθούν κάπου αλλού. Στον Πειραιά, ή κάπου αλλού. Αν και ο κ. Μεϊμαράκης είχε αποφασίσει να έρθει στη Θεσσαλονίκη θα ήμασταν και οι τέσσερις μαζί», υπογράμμισε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ