Το χρονικό υπόθεσης Πολύζου Tι δήλωνε πριν από 5 χρονια η μητέρα

ΚΩΣΤΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ-DONALD TRUMP-KALINDAΤο χρονικό

Τα ίχνη του Κωστή Πολύζου χάθηκαν στις 18 Φεβρουαρίου 2011 και η εξαφάνισή του συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα πάνω της λόγω της έκτασης που δόθηκε και μέσω της προβολής της από την εκπομπή  “Φως στο Τούνελ”.

Οκτώ μήνες μετά, στις 26 Σεπτεμβρίου του 2011, τα σκυλιά ενός κυνηγού ξέθαψαν από χωράφι του πατριού το μισοφαγωμένο πτώμα του άτυχου 23χρονου. Ήταν θαμμένος κάθετα με τη φόρμα που φορούσε στο σπίτι και χωρίς παπούτσια. Το σημείο είχε καλυφθεί γύρω – γύρω με κλαδιά και ήταν απορίας άξιο πως η οικογένεια δεν το είχε αντιληφθεί. Πατριός και μητέρα δεν είχαν δηλώσει ποτέ στην αστυνομία το συγκεκριμένο χωράφι στο οποίο διατηρούσαν αποθήκη με κυψέλες για τα μελίσσια τους.

Η  σύλληψη της μητέρας και του πατριού του Κωστή Πολύζου ανατρέπει τα μέχρι πρότινος δεδομένα.

Τι δήλωνε τότε η μάνα του Κωστή Πολύζου στην εκπομπή Φως στο Τούνελ:

«Εμείς θα ψάχνουμε μέχρι να βρούμε το παιδί μας. Είτε έτσι είτε αλλιώς πρέπει να μάθουμε τι κατάληξη έχει το παιδί μας», ανέφερε συγκλονισμένη η μητέρα του αδικοχαμένου νέου στην εκπομπή Φως στο Τουνελ.

Πριν χαθούν τα ίχνη του 23 γιου της δήλωνε στην κάμερα: «Φόρεσε τα παπούτσια του, το μπουφάν του και είπε ότι θα πάει απέναντι στο φίλο του για 10-15 λεπτά κάτι να πούνε και θα επιστρέψει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ