ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ, Η ΜΠΛΟΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όθων Ιακωβίδης

Ακούγεται (ευχάριστα, ομολογώ) πως στα μπλόκα, δίπλα στους Αγρότες, στοιχίζονται οι Φαρμακοποιοί, οι Δικηγόροι, οι Στρατιωτικού, οι Δημόσιοι και Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, οι Φορτηγατζήδες (δηλαδή, επί τέλους, μετά 6 χρόνια παρωδία και κρυφτούλι) όλη η κοινωνία.

Ανακοινώθηκε από τα Ανάκτορα της «Αριστεράς», ότι ο πρωθυπουργός ζήτησε και περιμένει να μιλήσει με τα μπλόκα.

Αυτός καλά κάνει και θέλει να προβάλλεται ότι τάχα μου είναι αυτός που κυβερνά τη Χώρα και άρα μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα. (Βλέπετε, αργά ή γρήγορα, θα έχουμε πάλι, εκλογές, πού θα πάει!)

Τα μπλόκα, δεν έχουν καταλάβει ακόμα πως ο πραγματικός κυβερνήτης της Χώρας, λέγεται Δρ. Σόϊμπλε ?

Γιατί να θέλουν να μιλήσουν με βιασμένους εντολοδόχους και οφθαλμοφανώς ανήμπορους για λύσεις, ενδιάμεσους, όπως οι ίδιοι παραδέχονται;;;

Αν θα μιλήσουν με τον εντολοδόχο πρωθυπουργό, το μόνο που πρέπει να του πούν είναι να τους φέρει μπροστά τους τον εντολέα του, πραγματικό κυβερνήτη της Χώρας, τον Δρ. Σόϊμπλε.

Αλλιώς, θα φανεί πως το μόνο που θέλουν, είναι το γνωστό και καθιερωμένο μπλά-μπλά, για να πέσουν προδιαγεγραμμένα, στη γνωστή μπλόφα του Συστήματος .

Όσο τα μπλόκα δεν λένε και δεν αναφέρονται στην πραγματική αιτία της καταστροφής της κοινωνίας και κρύβονται πίσω από μισόλογα περί ασφαλιστικού και φορολογίας, θα αποδειχθούν πως (εκόντες / άκοντες) αποτελούν μία ακόμη μπλόφα του Συστήματος.

Αν είναι έτσι, την απάντηση την έχει δώσει ο ποιητής:

«Οσοι το χάλκεον χέρι

βαρύ του φόβου αισθάνονται,

ζυγόν δουλείας άς έχωσι.

Θέλει αρετήν και τόλμην η Ελευθερία» !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ