Σε ποιον δρόμο και με ποιους θα προχωρήσουμε;…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γράφει ο Μαγια

Γιατί χαίρεται η Διαπλοκή και χαμογελάει πατέρα;

Γιατί ο Σόιμπλε, στο πρόσωπο του Α. Τσίπρα, προσέβαλε και ταπείνωσε την Ελλάδα. Έστω, κι αν η φράση του μοχθηρού αυτοκράτορα («είναι η εφαρμογή, ηλίθιε») είχε έμμεσο παραλήπτη τον πρωθυπουργό. Η εφαρμογή, δηλαδή, των ολέθριων σχεδίων του που έχουν καταστρέψει, ήδη, την Ελλάδα και είναι θέμα χρόνου να διαλύσουν την ΕΕ!

Ωστόσο, οι γκεμπελίσκοι της Διαπλοκής έκαναν …γαργάρα τους «σκούντς», που εκτόξευσε ο Α. Τσίπρας, κατά τον Β. Σόιμπλε. Απεκρύβη εντέχνως η αναφορά του Έλληνα πρωθυπουργού, πως «δεν είναι η ώρα για «exits», φράχτες και διχασμό στην Ευρώπη».

Κατά την κρίση των Πεμπτοφαλαγγιτών, ο Τσίπρας, δεν «τάχωσε» στον Σόιμπλε, μόνο ο Σόιμπλε, απευθύνθηκε με περιφρόνηση στον Τσίπρα!…

Απόψε, στην επετειακή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας, θα πρέπει να κάνει σκληρή αυτοκριτική για την στάση της κυβέρνησής του απέναντι ατο καθεστώς της κλεπτοκρατίας.

Η συμπλήρωση ενός χρόνου κυβέρνησης της Αριστεράς δίνει την ευκαιρία για ειλικρινή και έντιμο απολογισμό.

Είναι αλήθεια ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στην κυβέρνηση, αναπτερώνοντας μεγάλες ελπίδες και ισχυρές προσδοκίες στους απλούς πολίτες, στον εργαζόμενο λαό, στους νεολαίους και στους απόμαχους της δουλειάς. Σε όλους εκείνους, δηλαδή, που πλήρωσαν και πληρώνουν το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος του τιμήματος της χρεοκοπίας της χώρας. Ανέλαβε να σταματήσει την κοινωνική λεηλασία και να φέρει τον λαό στο προσκήνιο.

Είναι, επίσης, αλήθεια πως αυτές τις ελπίδες δεν τις δικαίωσε. Υπήρξαν, σαφώς, θετικά βήματα, που οι προηγούμενοι ήταν φύσει αδύνατον να κάνουν.

Μέσα σε 12 μήνες η Ελλάδα και η Αριστερά έζησαν την ανατροπή, την ελπίδα, τη μάχη, τον εκβιασμό και το πραξικόπημα, τη συνθηκολόγηση και το τρίτο Μνημόνιο. Πρόκειται για τον οδυνηρότερο σταθμό της κυβέρνησης, που οδήγησε στο σημερινό κρίσιμο σταυροδρόμι, το οποίο ορίζεται από τη βαρβαρότητα του Ασφαλιστικού.

Οι πιστωτές-κοινοί τοκογλύφοι ζητούν συνεχώς περισσότερα. Ζητούν τα πάντα!…

«Ένας χρόνος Αριστερά, ένας χρόνος μάχη. Προχωράμε» είναι το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ναι, να προχωρήσουμε. Σε ποιον δρόμο και με ποιους, είναι το μεγάλο ερώτημα, που ζητά εναγωνίως, απόψε, απάντηση!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ