Η Ελλάδα ήταν ο πυροκροτητής. Η Ιταλία, πυριτιδαποθήκη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20160124015400Το 2011, όταν το σχέδιο ήταν πλέον ξεκάθαρο γράφαμε ότι ο Παπανδρέου έκανε την Ελλάδα πυροκροτητή για μία ευρύτερη έκρηξη που θα φέρει την Ευρώπη στα πρόθυρα του ολέθρου. Σε συνδυασμό με τα πρωτοφανή προσφυγικά κύματα που δημιούργησαν και διαχειρίζονται οι αρχιτέκτονες της Ελληνικής κρίσης, ο Σόρος με τις περιβόητη “αραβική άνοιξη” και την σφαγή στην Συρία. Η Κλίντον και το εξουσιαστικό υπερκράτος της Γερμανίας. Το ίδιο που διέλυσε την Γιουγκοσλαβία, δημιούργησε το πρεζοκράτος του Κοσόβου και των Σκοπίων. Το σχέδιο αναχαιτίσθηκε τον Ιούλιο του 2015 με την αντίδραση των υγιέστερων, μη γερμανόδουλων δυνάμεων της Ευρώπης αλλά δεν ακυρώθηκε. Ο εφιάλτης της Ιταλίας είναι εδώ και θεριεύει. Σε πλήρη συσκότιση από τα δυτικά ΜΜ”Ε” τα ίδια που συκοφαντούσαν εργολαβικά την Ελλάδα. Μόνο το Statfor “σφύριξε” το σχέδιο, παρά το ότι το Ιταλικό τραπεζικό σύστημα κλονίζεται.
Τέσσερις ιταλικές τράπεζες έκαναν ήδη Bail In σε βαρος μετόχων και ομολογιούχων. Το σύνολο σχεδόν των συστημικών παρουσίασε πτώση της αξίας των μετοχών εώς και 40%! Οι έλεγχοι βιωσιμότητας των Ιταλικών τραπεζών ειναι σε εξέλιξη και φαίνεται ότι 13 στις 14 θα χρειαστούν επίσης Bail In.
Τι θα ακολουθήσει; Θα συνέλθει η Ευρώπη για να πάρει γενναίες αποφάσεις; Ή μήπως η Γερμανία θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια από το Ευρώ αφού παίξει τον μπαμπούλα του ITALEXIT για να μαζέψει κάποια εκατοντάδες δις στις δικές της τράπεζες από πανικόβλητους καταθέτες; Βάζοντας έτσι ταφόπλακα στην Ευρωπαϊκη ενοποίηση που θα αποδειχθεί ακόμα ένα γερμανικό ιμπεριαλιστικό σχέδιο κατά της Ευρώπης;
Σε κάθε περίπτωση οι ένοχοι της κρίσης είναι οι ευνοημένοι της που προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρατήσουν τα ηνία των λαών. Ακόμα και εκεί που τα έχουν χάσει, όπως στην Ελλάδα και την Πορτογαλία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ