Κόρινθος: Χτύπησαν και λήστεψαν ταξιτζή – Το ταξίδι και το φινάλε του τρόμου!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ντου από ταξιτζήδες στη νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ στην Ρόδο! Άρχισαν οι καταδρομικές...Συνελήφθη στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ασφάλειας, ένας 22χρονος κατηγορούμενος για ληστεία…
33χρονου οδηγού ταξί και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστο αριθμό συνεργών του. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας της Ασφάλειας Κορίνθου, προέκυψε ότι ο 22χρονος, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, 22 Ιανουαρίου, επιβιβάστηκε, στο Κερατσίνι, σε ταξί που οδηγούσε ο 33χρονος, με προορισμό τα Εξαμίλια Κορινθίας.

Φτάνοντας στα Εξαμίλια, τις πρώτες πρωινές ώρες, ο 22χρονος οδήγησε τον οδηγό του ταξί στον καταυλισμό των Ρομά, όπου με άγνωστο αριθμό συνεργών του, με την απειλή μαχαιριού, τον χτύπησαν και τον λήστεψαν, αφαιρώντας του όσα χρήματα είχε και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ο οδηγός του ταξί κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης εντοπίστηκε ο 22χρονος χθες το απόγευμα, στα Εξαμίλια, όπου και συνελήφθη. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αργότερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση συνεχίζονται για την ταυτοποίηση των συνεργών του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ