Εύβοια: Κακοποίησαν και λήστεψαν αντρόγυνο – Τους έδεσαν και τους κλείδωσαν στην τουαλέτα του σπιτιού (Φωτό)!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το μαρτύριο του αντρόγυνου ξεκίνησαν όταν οι ληστές μπήκαν στο σπίτι τους, στην Εύβοια – Οι δράστες όμως δεν στάθηκαν τυχεροί στο τέλος…
Δράστες είναι τρεις Αλβανοί, οι οποίοι με την βοήθεια δύο συνεργών τους, κατάφεραν και εισέβαλαν στο σπίτι οικογένειας, οπου αφού χτύπησαν και έδεσαν με καλώδια το ανδρόγυνο, τους κλείδωσαν στο μπάνιο και άρπαξαν 10.000 ευρώ και κοσμήματα μεγάλης αξίας. Σημειώνεται, ότι ο ένας εκ των τριών ληστών κρατούσε μαχαίρι, ενώ όλοι φορούσαν σκούφους για να καλύψουν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Στη συνέχεια οι πέντε δράστες επιβιβάστηκαν σε δύο διαφορετικά αυτοκίνητα και τράπηκαν σε φυγή, ενώ τα δύο θύματα ηλικίας 69 & 62 ετών αντίστοιχα κατάφεραν να βγουν από την τουαλέτα με την βοήθεια των κατοίκων που μπήκαν στο σπίτι μετά από τις φωνές που άκουσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις 04.00 το πρωί, το ένα ΙΧ εντοπίστηκε τυχαία στην Αμάρυνθο, όταν οι αστυνομικοί της Δ΄ ΟΠΚΕ Εύβοιας έκαναν σινιάλο στον οδηγό να σταματήσει για την διενέργεια ελέγχου, ωστόσο εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδιώξη μέχρι την Ερέτρια, όπου τελικά το ΙΧ προσέκρουσε πάνω σε μαντρότοιχο και οι δύο επιβαίνοντες συνελήφθησαν χωρίς να φέρουν κάποιο τραυματισμό. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν δύο Αλβανοί ηλικίας, ηλικίας 35 & 25 ετών αντίστοιχα και σύμφωνα με την αστυνομία, είναι οι δύο από τους τρεις ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι. Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν τα κοσμήματα, αλλά όχι τα 10.000 ευρώ.
Οι δύο Αλβανοί θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ η Ασφάλεια Χαλκίδας που ερευνά την υπόθεση, έχει εξαπολύσει αναθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των υπόλοιπων τριών δραστών…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ