Το πολιτικό μπλοκ της Διαπλοκής πέταξε και το τελευταίο φύλλο συκής…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γράφει ο Μαγια

Τα ουρλιαχτά της Διαπλοκής δυναμώνουν. Έφτασαν μέχρι τ΄ αυτιά των πλέον ανυποψίαστων και αγαθόπιστων πολιτών, που, δεν μπορεί, πρέπει να αντιλαμβάνονται, πλέον, ότι το κοινό συμφέρον των βαρόνων των μέσων ενημέρωσης και των πολιτικών είναι μια σχέση «δούναι και λαβείν», όπου οι μεν κρατούν ζωντανούς τους δε.
Το πολιτικό μπλοκ της Διαπλοκής, που διαφέντευε τη χώρα επί δεκαετίες, αντιδρά γιατί χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Υπηρέτες τηλεοπτικών αφεντάδων. Εξαιρετικά εύστοχος ο τίτλος της «Αυγής».

Βενιζέλος, Βορίδης, Λοβέρδος, Λεβέντης, Γεωργιάδης, Θεοχάρης, πέταξαν και το τελευταίο φύλλο συκής για να προστατέψουν το φαύλο τηλεοπτικό καθεστώς των παράνομων τσιφλικιών των «νταβατζήδων».

Με θρήνους, ύβρεις, απειλές και χυδαιότητα υπερασπίστηκαν λυσσαλέα την εξωφρενική αξίωση των κρατικοδίαιτων ολιγαρχών να συνεχίσουν να τυγχάνουν των προνομίων, ασυλιών και διευκολύνσεων. Ή επί το ορθότερον, να προσαρμοστεί σ΄ αυτούς η νομιμότητα κι όχι να υπαχθούν αυτοί στην νομιμότητα!

Οι σημερινοί καναλάρχες, με βάση τα επίσημα στοιχεία, είναι καταχρεωμένοι στον άλλον πυλώνα της Διαπλοκής, στις τράπεζες, και μάλιστα με αδιαφανείς όρους για τον τρόπο με τον οποίο δανείζονταν όλα αυτά τα χρόνια – κάτι που ως γνωστόν ελέγχεται από τη Δικαιοσύνη.
Εντεκα εταιρείες μέσων ενημέρωσης -ανάμεσά τους οι ισχυρότερες του χώρου- χρωστάνε στις τράπεζες πάνω από 800 εκατ. ευρώ, ενώ μόνο στα χρόνια της κρίσης τέσσερις εισηγμένοι όμιλοι μέσων ενημέρωσης πήραν δάνεια ύψους 150 εκατ. ευρώ.

Ευφυής ο ελιγμός του Νίκου Παππά, να εκχωρήσει στη Βουλή τη δυνατότητα να αποφασίζει για τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών. Αν και δεν αρκεί για να ξεδοντιαστεί το θηρίο. Πρέπει να φύγει απ’ τη μέση αυτό το επικίνδυνο καρκίνωμα, σύμφωνα και με την διακηρυγμένη πρόθεση της κυβέρνησης.

Τουλάχιστον, ας ολοκληρωθούν οι διαδικασίες αδειοδότησης κι ας εφαρμοστεί απαρέγκλιτα η νομιμότητα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ