Όλη η αλήθεια για τη νεα τιμή του εισιτηρίου και η άθλια προπαγάνδα των “παπαγάλων”

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Εξαπάτησαν ακόμα και τα παπαγαλάκια τους ! Ομολογία σοκ στο Mega!"Γράφει ο Αλέξανδρος,

Τα χαλκεία των υπογείων της Συγγρού σε συνεργασία με τα καθεστωτικά ΜΜΕ μιλούν για μεγάλες αυξήσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Ξεχνούν όμως να αναφέρουν την πραγματική αλήθεια, στον βωμό της άθλιας προπαγάνδας που κάνουν. Ας τους ενημερώσουμε, λοιπόν:

α) Η μηνιαία κάρτα που χρησιμοποιεί το 98% των πολιτών που προμηθεύονται κάρτες απεριόριστων διαδρομών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, παραμένει σταθερή στα 30 ευρώ και δεν αυξάνεται. Επι κυβερνήσεως Σαμαρά, η ίδια κάρτα κόστιζε 45 ευρώ.

β) Η χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους άνεργους, με την σχετική βεβαίωση που προμηθεύονται από τον ΟΑΕΔ. Επί κυβερνήσεως Σαμαρά, επιβάλλονταν πρόστιμα στους ανέργους που δεν είχαν εισιτήριο. Η ολοκληρωμένη πρόταση της Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων για δωρεάν μετακίνηση ανέργων είχε κατατεθεί και επί κυβερνήσεως Σαμαρά, η οποία επέδειξε αδιαφορία, και έτσι η πρόταση υλοποιήθηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

γ) Η αύξηση του απλού εισητηρίου από 1, 20 ευρώ για 70 λεπτά, σε 1,40 ευρώ για 90 λεπτά χρήσης των Μ,Μ.Μ, γίνεται λόγω της αύξησης του ΦΠΑ και δεν αυξάνεται σε σχέση με το προηγούμενο καθεστώς επί κυβερνήσεως Σαμαρά. Μάλιστα, η αύξηση στη τιμή του απλού εισιτηρίου είχε προαναγγελθεί δημόσια εδώ και αρκετούς μήνες ότι θα γίνει τον Φεβρουάριο και δεν προεκυψε ξαφνικά και σε ένα βράδυ, όπως αρέσκονται να λένε ΝΔ και ΜΜΕ Η αγορά μηνιαίας κάρτας, αντι εισιτηρίου είναι σαφώς προς το συμφέρον των πολιτών που χρησιμοποιούν συχνά τα Μ,Μ,Μ, καθώς η τιμή της μηνιαίας κάρτας είναι ιδιαίτερα χαμηλή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ