Η προβοκάτσια του Τούρκου καναλάρχη και ο ντόπιος αχυράνθρωπος του…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20160201084053Ο τούρκος καναλάρχης που συναντήθηκε με τον Τσίπρα στα όρθια για 90 δευτερόλεπτα, πεσκέσι από τον Νταβούτογλου, έχει βάλει κάποιον διευθυντή του να υποστηρίξει ότι “έκλεισε συμφωνία για να πάρει κανάλι στην Ελλάδα”! Η υπόθεση θα θύμιζε Τούρκο Τσάκα, αν δεν υπήρχε και φωτιά πίσω από τον καπνό.
Εννοείται ότι η αβάντα Νταβούτογλου στον Ali Ilicali για να φωτογραφηθεί φάντης μπαστούνι με τον Τσίπρα έγινε για να χτιστεί η προβοκάτσια που ζούμε τις τελευταίες ώρες. Έλα μου όμως που πρώτος ξεκίνησε το πανηγύρι ο Λεβέντης, που το ήξερε άραγε; Ποιός του το σφύριξε και έδωσε την πάσα στους Τούρκους να διαβεβαιώνουν ότι “συμφώνησαν με τον Τσίπρα”;
Φαίνεται ότι το παρασκήνιο είναι πιο βαθύ από μία απλή προσπάθεια αρπαχτής του Τούρκου, που θελει να πείσει ότι σε 90 δεύτερα κατάφερε ότι δεν έχουν καταφέρει Ψυχάρης, Μπόμπολας και Αλαφούζος μαζί εδώ και 12 μήνες: Να διασφαλίσουν τα κανάλια τους δηλαδή.
Εννοείται ότι κανένας τούρκος δεν μπορεί να “χτυπήσει” και να αποκτήσει είτε υφιστάμενο κανάλι είτε νέα συχνότητα.
Μπορεί όμως – και εδώ ειναι το λεπτό σημείο – να κρυφτεί πίσω από ντόπιο, δοσίλογο νταβατζή χρηματοδοτώντας τον με έμμεσο τρόπο. Εδώ θέλει τεράστια προσοχή.
Ειδικά από την στιγμή που όλοι γνωρίζουν τις σχέσεις του Λεβέντη με το Αλαφουζέικο αλλά και την σχέση του Τούρκου με έλληνα βαρώνο. Ποιόν;
Μα φυσικά τον “αστάθμητο παράγοντα”. Αγγλιστί, X-Factor.
Δεν ξέρουν και να κρύβονται οι άνθρωποι…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ