Τα μαύρα μπλόκα και οι …μυρωδιάδες του ΣΥΡΙΖΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

αγροτεστου Θοδωρη Ζώτου

Τα μαύρα μπλόκα και οι …μυρωδιάδες του ΣΥΡΙΖΑ
Παλιά λέγαμε, “που τους βρήκατε στα γαριδάκια τους πετύχατε”. Τώρα λέμε με μπιλιετάκια δεν παράγεται έργο και με μπαρμπάδες στην Κορώνη.
Θα τα πω κι ας μην είναι αρεστός σε κάποιους ανίδεους, επικίνδυνους και άσχετους (κοινώς σε ποδοσφαιρική ορολογία …μωρωδιάδες), που έχουν επιφορτιστεί τον επικοινωνιακό χειρισμό σε ευαίσθητους νευραλγικούς τομείς, στους οποίους όχι μόνο αδυνατούν ν’ ανταποκριθούν αλλά δεν έχουν καν την στοιχειώδη αντίληψη των παγιδών που στήνονται, στις οποίες όχι μόνο τσιμπάνε αλλά και γίνονται η χαρά των πανηγυρτζήδων της διαπλοκής.
Μηδέν στο πηλίκιον λοιπόν και εκθέτουν συνολικά την κυβέρνηση και τα στελέχη που τους τοποθέτησαν, αδυνατώντας όχι μόνο να διαβάσουν την κοινωνία αλλά και όλους τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που …τρώνε ξύλο παλεύοντας για την επιβίωση της κυβέρνησης σ’ όλα τα επίπεδα.
Διαδικτυακός σχεδιασμός ανύπαρκτος, επικοινωνιακή βοήθεια στους υπουργούς και τους βουλευτές μηδαμινή, απομόνωση απ’ το λαό μέσα απ’ την σιγουριά και το βόλεμα των γραφείων, ωχαδερφισμός και ασφάλεια πίσω απ’ τον μισθό τους που πέφτει κάθε μήνα και δε βαριέσαι αδερφέ, όλο και κάποια κορόϊδα θα βρεθούν που οικειοθελώς θα βγάλουν (όπως πάντα το φίδι απ’ την τρύπα).
Και γίναμε βορά στα μαύρα μπλόκα της ακροδεξιάς και δε συμμαζεύονται πλέον τα ασυμμάζευτα, το επικοινωνιακό παιχνίδι και οι εντυπώσεις χάθηκαν και τρεχάτε ποδαράκια μου, τα λαμόγια ξανακατσικώθηκαν και μεις περιμένουμε με το σεις και το σας το τέλος που θα ρθει με αμολυμένους και ανεξέλεγκτους τους πάσης φύσεως Μιχελογιαννάκηδες.
Που ναι τα ηχηρά ονόματα των λιστών, που ναι η πάταξη της τρομοκρατίας των νταβατζήδων; Λόγια, λόγια και ήδη κλείσαμε ένα χρόνο.
Υ.Γ.- Ποιο το επικοινωνιακό έργο που παρέχουν οι εκατοντάδες μετακλητοί; Κρυμμένοι περιμένουν το …μοιραίο; Πότε βγήκαν μπροστά και δεν το πήραμε χαμπάρι; Τους είδατε να παλεύουν πουθενά; Γιατί αν ναι τότε εγώ ζω σ άλλη χώρα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ