Βλάβη σε κινητήρα ελικοπτέρου Chinook CH-47D που έκανε αναγκαστική προσγείωση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

chinook-ch-47dΒλάβη σε κινητήρα του Μεταγωγικού ελικοπτέρου της Α.Σ παρουσιάστηκε σε Chinook CH-47D που εκτελούσε αεροδιακομιδή ασθενούς προς το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Κρήτης στο Ηράκλειο …Δυστυχώς τα προβλήματα αρχίσανε !

Το έχουμε γράψει κατά καιρούς και το έχουμε επισημάνει οτι τα Μεταγωγικά μας Ελικόπτερα δεν θα αντέξουν για πολύ και ευχόμαστε να μην δικαιωθούμε αλλά …δεν μπορεί να τα έχουμε καταντήσει Ιπτάμενα ασθενοφόρα του «ΕΚΑΒ» το χειμώνα και Πυροσβεστικά το Καλοκαίρι …Απο την άλλη δε οι Εθνοπατέρες που απαιτούν αεροδιακομιδές ,να βγάζουν σπυριά όταν ακούνε για δαπάνες ανταλλακτικών !

Δυστυχώς παρά τις τεράστιες προσπάθειες που κάνουν τα Στελέχη του Τεχνικού Σώματος που τα υποστηρίζει ,τα Ελικόπτερα μας της Α.Σ χωρίς ανταλλακτικά , χωρίς υλικά συντηρήσεως και να φορτώνουμε καθημερινά με ώρες πτήσεων χωρίς προγραμματισμό ,η κατάσταση θα ξεφύγει από κάθε έλεγχο !

Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου» πραγματοποίησε πριν από λίγα μόλις λεπτά ένα ελικόπτερο Chinook CH-47D της Αεροπορίας Στρατού!

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr και ρεπορτάζ του Γιώργου Λαμπράκη, το ελικόπτερο πραγματοποίησε πτήση προς το Ηράκλειο με σκοπό την αεροδιακομιδή ασθενούς, ωστόσο κατά τη διάρκεια της επιστροφής του παρουσίασε βλάβη στον ένα κινητήρα ενώ βρισκόταν στον αέρα.

Ο πιλότος του ειδοποίησε τον πύργο ελέγχου του αερολιμένα ότι επρόκειτο να επιστρέψει εσπευσμένα και αμέσως τέθηκαν σε συναγερμό όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες αλλά και τα σωστικά μέσα του αεροδρομίου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε κινητοποίηση και της ΕΜΑΚ, αλλά και του ΕΚΑΒ για παν ενδεχόμενο. Το ελικόπτερο κατάφερε τελικά να προσγειωθεί χωρίς άλλες συνέπειες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ